LumiShine Demi Liquid - 10N 60ml

LumiShine Demi Liquid - 10N 60ml

094700
1-4
Profesionāļiem

 
Šķidrā pusnoturīgā matu krāsa, kas satur unikālu ArgiPlex tehnoloģiju. Gala rezultātā kopti, stiprāki un brīnišķīgi spīdoši un mirdzoši krāsoti mati! satur unikālu ArgiPlex tehnoloģiju atjauno, mitrina un aizsargā matus padara matus 2 reizes spīdīgākus nesatur amonjaku, līdzsvarots pH līmenis nodrošina mirdzošu rezultātu, kas ir ilgāk noturīgs lieliski piemērota matu tonēšanai, mirdzumam, sirmu matu tonēšanai viegli lietojama, sajaukšanas attiecība 1:1 iepriekš sajaukti krāsu toņi Kas ir ArgiPlex? Unikālā ArgiPlex tehnoloģija atjauno un aizsargā matu struktūru, tādējādi padarot matus ievērojami veselākus un stiprākus. arginīns aminoskābe, kas atjauno un aizsargā matu struktūru un padara matus veselākus palīdz ieslēgt krāsvielu matos, nodrošina mirdzošāku un ilgāk noturīgu rezultātu darbojas kā viegla bāzes viela, nodrošinot zemāku amonjaka saturu krāsā Quadramine Complex maksimāli aizsargā un atjauno matus visos to slāņos patentēts kopjošs komplekss padara mata virsmu gludāku un spīdošāku, nodrošinot noturīgu krāsošanas rezultātu un ap matiem veidojot aizsargslāni. SAJAUKŠANAS NORĀDĪJUMI: Sajaukt nemetāla traukā vienu daļu JOICO LumiShine krēmveida pusnoturīgās krāsas ar vienu daļu JOICO LumiShine Developer 5 Vol/1,5% aktivētāju. Sajaukšanas attiecība 1:1. Iedarbības laiks atkarīgs no veicamā krāsošanas veida. Krāsojot dabīgus, nekrāsotus matus iedarbības laiks līdz 35 minūtes; atsvaidzinot matu krāsu - līdz 35 minūtes; tonējot iepriekš balinātus matus - 5-15 minūtes; mirdzumam - 5-20 minūtes; tonējot vīriešu matus - 5-10 minūtes; piešķirot mirdzumu un uzlabojot matu struktūru ar Clear toni - 20 minūtes. PĒC KRĀSOŠANAS: Izmazgāt krāsu no matiem, līdz ūdens palicis caurspīdīgs. Ieklāt plaukstās JOICO K-Pak Color Therapy šampūnu, saberzēt starp plaukstām un ieklāt matos. Masējot saputot, rūpīgi izskalot un izspiest lieko ūdeni no matiem (krāsošanas laikā, ja nepieciešams, var veikt klientam arī JOICO 4 soļu intesīvo kopšanas procedūru). Ieklāt ar dvieli nosusinātos matos JOICO K-Pak Color Therapy kondicionieri. Ļaut iedarboties līdz 5 minūtēm. Rūpīgi izskalot. Veidot ar dvieli nosusinātus matus ar JOICO veidošanas līdzekļiem pēc vēlēšanās.
Tilpums
51-150ml
Preces veids
Tonējošās matu krāsas

Jau 30 gadus JOICO ir darbojies, lai Taviem matiem piedāvātu pašu labāko. JOICO nepiedāvā vienkārši lieliskus produktus, bet arī lieliskus risinājumus iedarbīgai matu kopšanai. JOICO produktu klāstā ir septiņas inovatīvas produktu sērijas, kas apvieno vairāk kā 50 produktu dažādiem matu tipiem.

Līdzās šampūniem un kondicionieriem JOICO piedāvā intensīvas kopšanas un veidošanas produktus, matu maskas, eļļas, lakas un visus citus iespējamos matu kopšanas produktus. Visi JOICO matu kopšanas līdzekļi satur Quadramine Complex™ un Bio-Advanced Peptide Complex™. Visu, kas nepieciešams Tavu matu kopšanai.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.