JOICO Blonde life Lightening Powder...

JOICO Blonde life Lightening Powder Pūderveida balinātājs 454ml

094256
1-4
Profesionāļiem

 
Efektīvs balināšanas pulveris, kas ātri un nekaitējot padara matus gaišākus par līdz 9+ pakāpēm. Dažādie sajaukšanas attiecību varianti nodrošina maksimālu pulvera pielietošanas daudzveidību. Piemērots izmantošanai gan pie matu saknēm, gan visā matu garumā, vai nu ar foliju, vai bez tās. Ātri balina matus līdz pat 9+ pakāpēm Ātrākais veids, kā padarīt matus spilgtākus un gaišākus Nodrošina matu veselīgu izskatu bez krāsvielu piedevām Blondi mati izskatās veselāki un mitrināti Stiprina matus un samazina to lūšanu vairāk par 54% jau pēc pirmās lietošanas reizes VISI BLONDE LIFE SĒRIJAS PRODUKTI SATUR: Arginīns: Arginīna daudzums matos īpaši samazinās, tos balinot. Šī dabīgā, matu elastību uzlabojošā aminoskābe atjauno un stiprina matus, samazinot to lūšanu. Bez tam arginīns maigi sagatavo matus, lai balināšanas pulveris ātrāk un vieglāk iekļūtu mata šķiedrās. Tamanu eļļa: Reta eļļa no Dienvidaustrumāzijas, kas mitrina un kopj. Bagātīgi satur svarīgās omega-6 un -9 taukskābes, kas piešķir matiem spīdumu, aizsargā matu krāsu un nogludina trauslus matus. Manoi eļļa: Eksotisks kokosa eļļas un Tahiti gardēnijas ziedu ekstrakta maisījums. Bagātīgi satur svarīgas taukskābes, kas baro un aizsargā katru matu. Nodrošina matus līdz pašam kodolam ar tik nepieciešamo mitrumu, kā arī padara matus mīkstus, elastīgus un apjomīgus. Nogludina mata virskārtu, novērš spurošanos un aizsargā matus no izžūšanas un vides kaitīgās ietekmes. MATU GARUMĀ: Sajaukt pulveri ar 10 (3%), 20 (6%), 30 (9%) vai 40 (12%) Vol Veroxide vai LumiShine aktivētāju. Ļaut iedarboties līdz 60 minūtes. Neizmantot papildu siltumu. ATTAUGUŠO MATU DAĻĀ: Sajaukt pulveri ar 10 (3%) vai lielākais 20 (6%) Vol Veroxide vai LumiShine aktivētāju. Ļaut iedarboties līdz 60 minūtes. Neizmantot papildu siltumu.
Svars
251-500gr
Kolekcijas
BLONDE LIFE
Preces veids
Balinātāji pulverveida Zili

Jau 30 gadus JOICO ir darbojies, lai Taviem matiem piedāvātu pašu labāko. JOICO nepiedāvā vienkārši lieliskus produktus, bet arī lieliskus risinājumus iedarbīgai matu kopšanai. JOICO produktu klāstā ir septiņas inovatīvas produktu sērijas, kas apvieno vairāk kā 50 produktu dažādiem matu tipiem.

Līdzās šampūniem un kondicionieriem JOICO piedāvā intensīvas kopšanas un veidošanas produktus, matu maskas, eļļas, lakas un visus citus iespējamos matu kopšanas produktus. Visi JOICO matu kopšanas līdzekļi satur Quadramine Complex™ un Bio-Advanced Peptide Complex™. Visu, kas nepieciešams Tavu matu kopšanai.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.