• -30%
ESLABONDEXX Līdzeklis intensīvi...

ESLABONDEXX Līdzeklis intensīvi novērš matu lūšanu, neskalojams 150ml

ESLEAV
>10
13,13 € 18,75 € -30%
PVN iekļauts

 

Īpašs produkts matiem, kas ir stipri bojāti tehniskās apstrādes laikā, piemēram, balināšana, ķīmiskā taisnošana  vai ilgviļņi. Immediate Rescue formula ir veidota no tā paša aminoskābju un niosomas maisījuma no Eslabondexx™ līnijas, un tā ir bagātināta ar augu izcelsmes olbaltumvielām. Šis īpašais sastāvdaļu maisījums iekļūst matu garozā, nostiprinot to no iekšpuses, vienlaikus izveidojot aizsargplēvi, kas stiprina, aizsargā un mitrina. Tas nozīmē, ka pēc katras tehniskās apstrādes tiek atjaunota matu struktūra un novērsta matu lūšana.

ĪPAŠĪBAS:
Rekonstrukcija - apstrāde ar olbaltumvielām un aminoskābēm. Atjauno, spēcina un stiprina matus, kas bojāti termiskās apstrādes rezultātā.

Tilpums:  150 ml

Tilpums
51-150ml
Īpašības
Matu aizsardzībai
Matu atjaunošanai
Matu galiņiem
Matu mitrināšanai
Matu mīkstumam
Matu spīdumam
Matu struktūras dziļai atjaunošanai
Neizskalojami
Procedūrām dažādi
Termoaizsardzībai
Matu tips/stāvoklis
Trausliem matiem
Sastāvdaļas
Antioksidanti

Jums arī varētu patikt

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.