Atjaunojošs kondicionieris 300ml

Atjaunojošs kondicionieris 300ml

5361
1-4
12,60 €
PVN iekļauts

 
Kondicionieris bojātiem, trausliem un ķīmiski apstrādātiem matiem. Re-Energise Kondicionieris baro un uzlabo matu struktūru. Sastāvā olbaltumvielas un vitamīns B5. Mati kļūst stiprāki un tie iegūst veselīgu spīdumu. Paredzēts ikdienas lietošanai.
Tilpums
151-400ml
Īpašības
Matu spīdumam
Matu tips/stāvoklis
Bojātiem matiem
Krāsotiem un balinātiem matiem
Sastāvdaļas
Vitamīni

AFFINAGE

Mūsu pētniecības un attīstības laboratorijas, kas atrodas Itālijā un Austrālijā, nodrošina aizraujošu, pasaulē vadošu matu produktu izveidi, kas vēl vairāk nostiprina Affinage Professional reputāciju, būdama viena no Austrālijas visstraujāk augošajām matu kopšanas kompānijām.

Panākumi galu galā ir atkarīgi no uzņēmuma kaislīgā un entuziastiskā tīkla. Mēs esam lepni PETA organizācijas - Skaistums bez zaķiem – biedrs un piedāvājam matu kopšanas līdzekļus, kas nav testēti uz dzīvniekiem.

MISIJAS PAZIŅOJUMS

Mūsu mērķis ir nodrošināt izaugsmi, izmantojot izcilu klientu apkalpošanu, inovācijas, kvalitāti, izglītību un uzticību profesionālajai frizieru nozarei.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.