BIOSILK SILK Therapy Thermal Shield...

BIOSILK SILK Therapy Thermal Shield ļoti viegls kondicionieris, karstuma aizsardzība 207ml

BSSTT7
1-4
21,49 €
PVN iekļauts

 
Biosilk Zīda terapijas aizsargsprejs matu aizsardzībai piedāvā pilnīgu termisko aizsardzību. Uzlabotā formula izmanto zīdu un citas aizsargājošas sastāvdaļas, kas palīdz aizsargāt matus no termiskiem bojājumiem, vienlaicīgi dod ilglaicīgas ieveidošanas rezultātus ar maksimālu spīdumu. Lietošana: Uzsmidzināt uz mitriem matiem 20 cm no galvas. Veidot kā parasti.
Tilpums
151-400ml
Īpašības
Matu spīdumam
Termoaizsardzībai
Matu tips/stāvoklis
Visiem matu tipiem

Tā ir arī viena no spēcīgākajām šķiedrām pasaulē, kas ir vienāda ar tēraudu. Tāpēc Farouk Shami pētīja un atklāja zīda proteīnu priekšrocības un to, kā tos varētu lietot matiem. Katrā zīda proteīnā bija 17 no 19 aminoskābēm, kas atrodamas matos, piešķirot spīdumu, pieradinot frizūru un novēršot matu galu šķelšanos. Farouk zināja, ka visas sievietes vēlas, lai mati būtu spīdīgi, veselīgi un pareizi kondicionēti. Zīds šos trīs jautājumus atrisināja ar vienu produktu - zīda terapijas burvību.

BioSilk Silk Therapy ieviešana bija vēl viens pirmais skaistumkopšanas nozarē, jo dabīgais tīrais zīds matu kopšanā nekad iepriekš nebija izmantots BioSilk Silk Therapy joprojām ir viens no uzņēmuma spēcīgākajiem produktu piedāvājumiem, kas gadu gaitā ir ieguvis neskaitāmas skaistumkopšanas balvas, un tas ir 97% sieviešu atzītākais zīmols.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.