Sebastian Professional Trilliance...

Sebastian Professional Trilliance kondicionieris matu mirdzumam 250ml

81311776
1-4
38,01 €
PVN iekļauts

 

SEBASTIAN PROFESSIONAL Trilliance kondicionieris ar kalnu kristālu ekstraktu sniedz matiem vieglu nevainojamu mirdzumu aizsargā matu krāsu. Rezultātā gaisma uz matu virskārtas iegūst spožu atspulgu radot dabisku matu mirdzumu.

LIETOŠANA: Atbrīvo matus no liekā ūdens un koncentrējoties uz matu galiem uzklāj Trilliance kondicionieri. Rūpīgi izskalo. Produkts piemērots visiem matu tipiem.

Tilpums
151-400ml
Īpašības
Matu krāsas noturībai
Matu spīdumam
Matu tips/stāvoklis
Krāsotiem un balinātiem matiem
Visiem matu tipiem
Kolekcijas
TRILLIANCE

Ar Sebastian, mēs matus veidojam savādāk: vienmēr pārsteidzoši un negaidīti. Mēs saprotam stilistus un iedvesmojam viņus no parastiem matiem izveidot neparastus.

Radīt. Pārveidot. Meklēt maksimālu efektu: tonējošā matu krāsa, spīdumi matiem, želejas un eļļas, krēmi un māli, šampūni, maskas un kondicionieri  - ar Sebastian nav nekādu ierobežojumu tam, ko jūs varat radīt.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.