CHI Mežrozīšu eļļas kondicionieris...

CHI Mežrozīšu eļļas kondicionieris 340 ml

CHIRHC12
1-4
26,00 €
PVN iekļauts

 
CHI Rose Hip Oil kondicionieris krāsotiem matiem, baro sausus un nespodrus matus, nodrošinot nepieciešamo mitrumu. Kondicioniera zemais pH līmenis, nodrošina matu krāsas noturību un krāsas piesātinātību. Vitamīns C sniedz matiem žilbinošu spīdumu. Galvenās īpašības: Intensīvi mitrina un nogludina matu kutikulu Atjauno un notur optimālu mitruma līmeni matos Spēcina novājinātu un bojātu matu stāvokli Nesatur sulfatus un parabēnus Lietošana: Izmazgāt matus ar CHI Rose Hip Oil šampūnu un pēc tam iemasēt tajos kondicionieri, sākot no matu vidus un beidzot ar matu galiņiem. Atstāt uz pāris minūtēm, izkalot ar vēsu ūdeni. Līnijas apraksts: CHI Rose Hip - zinātniski izstrādāta formula ar zemu pH līmeni ilgstošai matu krāsas noturībai. Mezrozīšu eļļa dabiski mitrina matus, vienlaicīgi nosedzot matu kutikulu un stabilize matu krāsu. CHI rose Hip produkti ir bagāti ar antioksidantiem un vitamīnu C, kuri paaugstina matu krāsas pilgtumu, mirdzumu un sniedz ilgstošu noturību. Sastāvs: Aqua/Water/Eau, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Dicetyldimonium Chloride, Bisamino PEG/PPG-41/3 Aminoethyl PG-Propyl Dimethicone, Behentrimonium Chloride, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Rosa Canina Fruit Oil, Hydrolyzed Silk, Panthenol, Amodimethicone, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, PPG-1 Trideceth-6, Xylitol, Anhydroxylitol, Xylitylglucoside, Ceteareth-20, Sodium Ascorbyl Phosphate, Trisodium HEDTA, Polyquaternium-37, Caprylyl Glycol, Trideceth-10, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Cetrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Isopropyl Alcohol, Hexylene Glycol, Benzophenone-3, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Glycolic Acid, Fragrance(Parfum), Linalool, Citronellol, Limonene.
Tilpums
151-400ml
Īpašības
Matu krāsas pastiprināšanai
Matu spīdumam
Matu tips/stāvoklis
Krāsotiem un balinātiem matiem
Sastāvdaļas
Vitamīni

CHI HAIRCARE ražo Farouk Systems, Inc., Hjūstonā bāzēta frizieru kompānija frizieriem. Mēs esam pazīstami ar augstas kvalitātes profesionālu matu kopšanas līdzekļu ražošanu ar nozares vadošajiem zīmoliem: SunGlitz®, CHI® un BioSilk®. Uzņēmumu 1986. gadā nodibināja frizieris Farouk Shami, kura misija ir nodrošināt profesionālo skaistumkopšanas nozari ar vismodernākajām amerikāņu tehnoloģijām, kuru pamatā ir “Izglītība, vide un inovācijas”.

Šami kungs ir 27 patentu īpašnieks, kas rada pasaulē pirmo matu krāsu bez amonjaka. Viņš arī bija pirmais, kas izmantoja zīda proteīnus, veidojot BioSilk zīda terapijas līniju. Doktors Šami izgudroja pirmo CHI keramikas matu tiasnotāju. Viņš ir pazīstams ar to, ka ar NASA tehnoloģiju revolucionē matu industriju, vienlaikus radot drošāku un veselīgāku darba vietu un vidi gan stilistiem, gan patērētājiem.

 

Inovācijas

Uzņēmums nodrošina skaistumkopšanas nozari ar jaunākajām inovācijām plašam tirgum, izmantojot vairākas veiksmīgas produktu līnijas. Mēs arī sniedzam vislabāko izglītības atbalstu, lai labāk apkalpotu frizierus un viņu klientus.

Lai nodrošinātu nozares nākotni, Farouk Systems Inc. ir līderis ar vairāk nekā 500 CHI partneru skolām. CHI Lone Star koledžas - North Harris kosmetoloģijas skola Hjūstonā, Teksasā, ir ar vismodernākajām iekārtām, kas tiek izmantotas topošo matu stilistu apmācībai.

2016. gada novembrī Farouk Systems paziņo par kopuzņēmumu ar LG Household and Health Care, Ltd Dienvidkorejā. Šis kopuzņēmums radīs skaistumkopšanas nozarē jaunākās tehnoloģijas un sasniegumus. Tas izveidos ražošanas iekārtu Korejā, lai labāk apkalpotu izplatīšanas kanālus Āzijā.

Katrs uzņēmums apvienos savas zināšanas tehnoloģiju un produktu formulēšanā, lai sniegtu jaunas produkta koncepcijas. Farouk Systems izplatīs arī LG Household and Health Care ādas kopšanas zīmolus, izmantojot pasaules mēroga izplatīšanas kanālus profesionālo salonu nozarē.

FSI ir ilgstoša apņemšanās radīt un ražot labākos matu kopšanas līdzekļus un veidošanas rīkus, kas ir ekoloģiski draudzīgi un atbilst visaugstākajiem ētikas standartiem. Pašlaik uzņēmumā ir vairāk nekā 2000 darbinieku un produkti tiek  izplatīti visā ASV un vairāk nekā 144 valstīs visā pasaulē.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.