Wella Professionals Invigo Color...

Wella Professionals Invigo Color Recharge Warm Blonde kondicionieris 200ml

81650087
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
20,09 €
PVN iekļauts

 

Šis satriecošs līdzeklis pienācīgi parūpēsies par Jūsu blondo matu skaistumu, veselību un toņa piesātinājumu. Wella Professional Invigo Blonde Recharge kondicionieris ir radīts blondiem matiem ar siltu toni.

Lai Jūsu mati vienmēr būtu pilni ar dzīvīgumu un gaišo toņu skaistumu, vācu zīmola speciālisti ir radījuši šo lielisku kondicinieri. Tas saglabās zeltainas cirtas mīkstas, gludas un paklausīgas, pateicoties sastāvā esošām barības vielām, mati tiek lieliski mitrināti. Tagad Jūs varat aizmirst par sausiem un lūstošiem matiem.

Ar Wella Professional Invigo Blonde Recharge kondicionieri uzturēt matu krāsas gaišumu un skaisto toni kļūs pavisam vienkārši un ātri. Spīdī, gludi un zīdaini maigi mati!

Lietošanas veids: uzklājiet līdzekli uz tīriem, mitriem matiem un vienmērīgi sadaliet tos visā garumā. Atstājiet iedarboties 3-5 minūtes atkarībā no vēlamās nokrāsas intensitātes, rūpīgi izskalojiet.

Tilpums
151-400ml
Īpašības
Atsvaidzinošs
Matu krāsas pastiprināšanai
Matu tips/stāvoklis
Blondiem matiem
Krāsotiem un balinātiem matiem
Kolekcijas
COLOR RECHARGE

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.