Semi Di Lino CURLS kondicionieris...

Semi Di Lino CURLS kondicionieris lokainiem un cirtainiem matiem, 200ml

PF020612
1-4
22,10 €
PVN iekļauts

 

Kondicionieris formē lokas un cirtas, atdala un mitrina matus, novērš matu pūkošanos un savelšanos. Kondicionierim ir īpaši viegla tekstūra. To var lietot kā skalojamu kondicionieri vai arī kā neskalojamu matu veidošanas krēmu. Sastāvā ir: – aktīvo komponentu komplekss Urban Defense Pro ar cukura makromolekulām matu aizsardzībai no apkārtējās vides kaitīgās iedarbības; – komplekss Shine Fix ar linsēklu ekstraktu matu spīdumam no saknēm līdz matu galiem; – komplekss Color Fix ar UV filtriem un antioksidantiem matu krāsas aizsardzībai; – komplekss Climate-Proof, kas saglabā matos oprimālo mitruma līmeni un aizsargā matus no laikapstākļu izmaiņām - gaisa mitruma līmeņa un temperatūras svārstībām; – Manketti eļļa mitrina un baro matus, padara matus mīkstākus un elastīgākus. Formula piemērota vegāniem. Nesatur sulfātus, parafīnu un minerāleļļas.

Tilpums
151-400ml
Īpašības
Matu nogludināšanai
Mitrinošs
Matu tips/stāvoklis
Lokainiem matiem
Nepakļāvīgiem matiem
Sastāvdaļas
Bez sulfātiem (SLS-SLES)

ALFAPARF MILANO

Vienmēr priekšgalā! ALFAPARF MILANO tagad ir Itālijas vadošais zīmols profesionālo matu nozarē. Un vienmēr skatoties uz nākotni.

MUMS RŪP!

Esam šeit Jums un Jūsu matiem. Tas nav tikai par matu kopšanu, tas ir par nedalītu uzmanību matiem! Atklājiet matu patieso skaistumu ar ALFAPARF MILANO - neatkarīgi no jūsu matu veida. Un katra diena ir īstā.

Ideālā krāsa ir perfekts instruments, lai paustu īsto Jūs: ALFAPARF MILANO matu produkti palīdz Jums aptvert pārmaiņas un atklāt visas Jūsu personības šķautnes. Mēs atbalstām Jūsu izvēli visos toņos!

ALFAPARF MILANO frizierus vada vēlme dalīties savās kaislībās un iedvesmā. Mēs vēlamies paplašināt mūsu radošo profesionāļu kopienu un popularizēt skaistumkopšanas zinātību.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.