Majirouge Rubilane 7.45 krēmveida...

Majirouge Rubilane 7.45 krēmveida matu krāsa, izsmalcināta sarkano toņu palete L'Oreal Professionnel Majirel Majriouge 50ml

3474630202245
1-4
Profesionāļiem

 
Majirouge Rubilane™ IONENE G•Incell Piesātinātas, dziļas un mirdzošas sarkanās nokrāsas. Permanenta matu krāsa. Jaunā Rubilane™ tehnoloģija nodrošina piesātinātas un ilgnoturīgas vara sarkanās nokrāsas, lonēne G™ un Incell molekula aizsargā un vispusīgi kopj matu šķiedras, nodrošinot nevainojamu matu krāsošanas rezultātu. Brīdinājums: Tikai profesionālai lietošanai. Satur rezorcīnu, fenilēndiamīnus un amonjaku. Var izraisīt alerģisku reakciju. Ja āda ir tetovēta ar hennu, alerģijas risks var palielināties. Ievērot lietošanas instrukcijas norādījumus. Pirms lietošanas uzmanīgi izlasīt lietošanas instrukciju.
Tilpums
51-150ml
Preces veids
Ķīmiskās matu krāsas

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.