OYSTER PERLACOLOR krāsa 6/7, Tumši...
OYSTER PERLACOLOR krāsa 6/7, Tumši...
OYSTER PERLACOLOR krāsa 6/7, Tumši kakao blonds 100ml
OYSTER PERLACOLOR krāsa 6/7, Tumši kakao blonds 100ml

OYSTER PERLACOLOR krāsa 6/7, Tumši kakao blonds 100ml

OYCC03100607
>10
Profesionāļiem

 

Perlacolor ir pastāvīgas krāsu sistēma, kas nodrošina intensīvus toņus, spīdīgus, košus izgaismojumus un perfektu baltu matu pārklājumu. Tam ir zems amonjaka saturs un ļoti koncentrēti pigmenti. Perlacolor ir obligāts produkts visiem frizieriem, jo ​​rezultāti ir nevainojami un, pateicoties plašajai toņu izvēlei, tas palīdz attīstīt salonu.

 

IDEĀLAS KRĀSU NOSLĒPUMS:

  • ZAĻĀ IEDVESMA: formula ir bagātināta ar 100% dabīgiem elementiem, piemēram, alveju, monoi eļļu, kokosriekstu eļļu un šī sviests. 

    Tie darbojas kopā, lai uzlabotu matu spīdumu, elastību un mīkstumu.

  • OIL IN WATER EMULSION: O/W emulsija nodrošina optimālu ūdenī šķīstošo sastāvdaļu, kā arī krāsas iekļūst dziļāk matos.

  • ZEMS AMONJAKA SATURS: Perlacolor satur 1,5–3% amonjaka, tāpēc tas ir maigāks pret matu šķiedru.

  • ULTRATIRI PIGMENTI: tie garantē izcilu mirdzumu, stabilitāti un ilgstošus rezultātu.

 

OBLIGĀTI JŪSU SALONĀ:

  • 100% PĀRKLĀJUMS: garantēts maksimāls pārklājums pat ar moderniem toņiem, pateicoties vēsai bāzei, kas nodrošina augstas intensitātes, noturīgas krāsas. Kad mati ir izgaismoti, rezultāts ir ārkārtīgi dabīgs.

  • KOMPAKTS: krāsu var uzklāt lielās daļās, un to ir viegli izskalot. Toņi ir sajaucami, nodrošinot bezgalīgas krāsu iespējas.

  • VIENOTS REZULTĀTS: nodrošina pilnīgu, vienmērīgu krāsu saknēm, garumām un galiem.

  • PACELS LĪDZ 5 LĪMEŅIEM: super apgaismotāju klāsts garantē izcilus rezultātus.

 

AUGU AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

  • ALOE VERA: satur aktīvās sastāvdaļas ar mīkstinošām, nomierinošām un mitrinošām īpašībām, kas labvēlīgi ietekmē ādai, matiem un galvas ādai.

  • MONOI EĻĻA: sākotnēji no Polinēzijas, šai eļļai ir spēcīgas barojošas un mīkstinošas īpašības, un tā aizsargā ādu.

  • KOKONSRIEKKU EĻĻA: uzklājot uz matiem, tai ir nomierinoša, mīkstinoša iedarbība, piešķirot šķiedrām tonusu un elastību.

  • SHEA sviests: bagāts ar A un E vitamīniem, tas atjauno tonusu un vitalitāti.
Tilpums
51-150ml
Sastāvdaļas
Alveja
Kolekcijas
PERLACOLOR
Preces veids
Ķīmiskās matu krāsas

Pateicoties laboratoriskajiem pētījumiem un ilgajai pieredzei profesionālajā nozarē, Oyster Cosmetics ir radījis augstas kvalitātes matu un galvas ādas kopšanas sistēmu, nodrošinot paredzamus procedūru rezultātus. Uzņēmuma telpās izvietotās modernās laboratorijas ļauj veikt nepārtrauktus pētījumus un izstrādāt jaunus produktus, ņemot vērā patērētāju prasības kā arī jaunākās tehnoloģiskās un modes tendences. Pateicoties plašajam sortimentam un augstajai produktu izstrādes un ražošanas kvalitātei, Oyster Cosmetics ir ieguvis lielu klientu uzticību.

Kompāniju raksturojošie lielumi skaitļos: 65 000 m2 liela kopējā uzņēmuma platība; ražošanas kapacitāte 200 miljoni vienību gadā; ražošanu nodrošina piecpadsmit ražošanas un iepakošanas līnijas; 4 iekšējās laboratorijas un tehnisko testu akadēmija.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.