Nook The Origin permanentā  matu...

Nook The Origin permanentā matu krāsa, sarkana 100 ml

MXCLE02085
>10
Profesionāļiem

 

Permamentā matu krāsa - gēlveida. Unikālā formula satur antioksidantus, kas atjauno matu struktūru un stiprina tos krāsošanas laikā, organisko un eko sertificeto kvinojas sēklu proteīnu, kas piešķir ilgnoturīgu matu toni un nodrošina vienmērīgu krāsas pārklājumu, organisko un eko sertificeto abesīnijas eļļu, kas intensīvi mitrina matus, piešķirot tiem lielisku, veselīgu mirdzumu, kā arī aminoskābes un omega 6, 9 tauksābes, kas atjauno pat ļoti bojātus matus un nodrošina pretnovecošanās iedarbību. Mati iegūst 100% krāsas pārklājumu, intensīvu un ilgnoturīgu toni, brīnišķīgu mirdzumu, elastību un vitalitāti. Lieliski nokrāso sirmos matus. Aizsargā galvas ādu, novērš niezi un apsārtumu. Nesatur alergēnus.

Tilpums
51-150ml
Sastāvdaļas
Antioksidanti
Bez alergēniem
Preces veids
Ķīmiskās matu krāsas

Pēdējo gadu laikā mēs esam strādājuši pie tā, lai nodrošinātu jaunus produktus un risinājumus galvas ādas kopšanai un matu skaistumam. Mēs esam pētījuši un izstrādājuši vēl saudzējošākas produktu formulas, iekļaujot tajās vērtīgas, augstas kvalitātes izejvielas – iedarbīgas augu sastāvā esošās vielas un dabīgas aktīvās sastāvdaļas. Vienkāršiem vārdiem, mēs cenšamies izveidot vēl ciešāku saikni ar dabu, jo saprotam, ka bez tās nenovērtējamā ieguldījuma modernās kosmētikas zinātne neeksistētu. MĒS JŪTAMIES DABAS IEDVESMOTI. AUGSTAS KVALITĀTES PRODUKTI, RAŽOTI ITĀLIJĀ. BAGĀTĪGI SATUR DABAS, AKTĪVOS, ORGANISKOS EKSTRAKTUS UN AUGU EĻĻAS. MODERNA PĒTNIECĪBA UN KOSMĒTIKAS TEHNOLOĢIJAS.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.