YELLOW COLOR permanentā krēmkrāsa...

YELLOW COLOR permanentā krēmkrāsa matiem Nr.4 100ml

PF016653
1-4
Profesionāļiem

 
Barojoša permanentā matu krāsa YELLOW COLOR garantē profesionālus rezultātus. Matu krāsa: ● vienmērīgi pārklāj matus, ● nevainojami nokrāso sirmus matus, ● piešķir matiem dabīgu un vienmērīgu toni, ● ir īpaši noturīga un pēc matu krāsošanas matu tonis saglabā savu piesātinājumu 1 mēneša laikā, ● piešķir matiem spīdumu, mitrina un baro matus. Pateicoties zemam sārmaino sastāvdaļu saturam, matu krāsa YELLOW COLOR ļoti saudzīgi izgaismo un nokrāso matus, saglabājot matu pH līmeņa optimālo līdzsvaru. Matu krāsas YELLOW COLOR unikāla formula ir bagātināta: - ar argāna eļļu, - ar Aloetrix kompleksu - sastāvdaļu kombinācija no alvejas, kviešu proteīniem un UV filtriem, - ar kristalizētiem mikropigmentiem. LIETOŠANA: nemetāliskajā traukā sajaukt YELLOW COLOR izvēlēto krāsu ar oksidantu YELLOW COLOR PEROXIDE 1:1,5. Oksidanta koncentrāciju un izturēšanas laiku izvēlēties saskaņā ar matu krāsas lietošanas instrukciju un atkarībā no vēlamā rezultāta. Lietošanas instrukciju var lejupielādēt, nolasot QR kodu no YELLOW COLOR iepakojuma ar jūsu mobilo ierīci.
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Barojošs
Matu spīdumam
Mitrinošs
Vasarai ar saules (UV) filtru
Matu tips/stāvoklis
Visiem matu tipiem
Sastāvdaļas
Alveja
Argana eļļa
Preces veids
Ķīmiskās matu krāsas

Spēcīgas zināšanas

Yellow nodrošina ar ALFAPRARF Group kvalitāti: Itālijas profesionālās kosmētikas grupa Nr. 1.

Dabiskas sastāvdaļas

Katrs Yellow produkts ir progresīvas tehnoloģijas rezultāts, kurā tiek izmantotas visvērtīgākās dabiskās sastāvdaļas no visas pasaules, nodrošinot aktīvās sastāvdaļas visām vajadzībām.

Gudrība un efektivitāte

Racionalizēts un tūlītējs produktu klāsts un izglītība, lai piedāvātu visu nepieciešamo matu stilistiem un klientiem.

Lieliska cenas un kvalitātes attiecība

Yellow produkti atbilst visām klientu vajadzībām, garantējot maksimālu kvalitāti par ārkārtīgi konkurētspējīgām cenām.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.