CHI likvīda matu krāsa ASH ADDITIVE 89ml

CHI likvīda matu krāsa ASH ADDITIVE 89ml

CHISSASH
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
Profesionāļiem

 
Universāla 5in1 matu krāsas sistēma ar šķidras konsistences tintēm. Nodrošina ērtu uzklāšanu un sajaukšanu. PDS krāsu sistēma ļauj sajaukt krāsas kā permanentas un daļēji permanentas. 65 toņoi, ieskaitot 5 mikstoņus nokrāsas spilgtināšanai vai neitralizēšanai, un 1 bezkrāsas tonis spīduma piešķiršanai ar daļēju korekciju vai ar pilnīgu krāsošanu - veido pasteļtoņus. Vienotā sistēma piedāvā dažādas iespējas krāsotu matu tonēšanai, gaišināšanai, krāsošanai, koriģēšanai un atjaunināšanai. CHI Ceramic sistēma krāsās nodrošina krāsvielu maksimālu iespiešanos matos. Keramisko molekulu jonu lādiņš (+/-) ļauj noturēt pigmentu matu iekšpusē. Piešķir matiem gaišumu, spīdumu un nodrošina noturīgu krāsošanas rezultātu. Color Lock komplekss ieslēdz krāsu pigmentus dziļi matos, novēršot krāsas izbalēšanu. Krāsošanas laikā nodrošina matiem nepieciešamo mitrumu. Zīda, alvejas olīvu un Brazīlijas riekstu eļļa piešķir matu mitrināšanu un uzlabo krāsas noturību. Standarta sērija: - Sudraba sērija - intensīvi platīna sudraba toņi, izmantojiet sākot no 8. toņa līmeņa. - Blondīņu sērija - spilgti blondie toņi - Sarkanā sērija - bagātīgās un spīdīgās sarkanās nokrāsas. - Brunešu sērija - daudzdimensionālas brūnas nokrāsas. Sērija pelēko matiņu krāsošanai: - krāsvielas, kas īpaši paredzētas matiem ar dabiski pelēkiem matiem, vairāk nekā 50% - matu krāsas ar dabiski pelēkiem matiem mazāk nekā 50% Mikstoņi: - Toņa spilgtināšanai vai neitralizācijai Bezkrāsains korektors: - piešķir matiem papildu spīdumu vai piešķir krāsām pasteļtoņu. Sajaukšanas un turēšanas laiks: 1. Pastāvīgā krāsa: - Standarta sērija: sajauc proporcijā 1: 1 ar 10, 20, 30 vai 40 vol krāsu krāsu aktivatoru, ar iedarbības laiku līdz 30 min. uz normāliem matiem. Balinot, jūs varat izmantot papildu siltumu ātrākam rezultātam. - Dabīgais pelēkais pārklājums: sajauciet proporcijā 1: 1 ar 20 Vol krāsu ģeneratora aktivatoru un turiet uz normāliem matiem līdz 30 min / 45 min uz stīviem vai izmantojiet papildinājumu. silts. lēns 10 min un 10 min istabā temperatūra. 2. Pastāvīgi izmantojama krāsa: - Sajauc proporcijā 1: 1: 1 - 1 daļa krāsas, 1 daļa 10v Gen. aktivators, 1 daļa Color Lock. Iedarbības laiks: istabas temperatūrā. līdz 30 minūtēm normāliem matiem 3. Septiņas pastāvīgas krāsas: - Kondicionēšanas glazūras formula: sajauciet 1: 1: 1 - 1 daļa krāsas, 1 daļa 10v Gen. aktivators, 1 daļa Color Lock. istabas temperatūŗā līdz 30 minūtēm normāliem matiem
Tilpums
51-150ml
Preces veids
Ķīmiskās matu krāsas

CHI HAIRCARE ražo Farouk Systems, Inc., Hjūstonā bāzēta frizieru kompānija frizieriem. Mēs esam pazīstami ar augstas kvalitātes profesionālu matu kopšanas līdzekļu ražošanu ar nozares vadošajiem zīmoliem: SunGlitz®, CHI® un BioSilk®. Uzņēmumu 1986. gadā nodibināja frizieris Farouk Shami, kura misija ir nodrošināt profesionālo skaistumkopšanas nozari ar vismodernākajām amerikāņu tehnoloģijām, kuru pamatā ir “Izglītība, vide un inovācijas”.

Šami kungs ir 27 patentu īpašnieks, kas rada pasaulē pirmo matu krāsu bez amonjaka. Viņš arī bija pirmais, kas izmantoja zīda proteīnus, veidojot BioSilk zīda terapijas līniju. Doktors Šami izgudroja pirmo CHI keramikas matu tiasnotāju. Viņš ir pazīstams ar to, ka ar NASA tehnoloģiju revolucionē matu industriju, vienlaikus radot drošāku un veselīgāku darba vietu un vidi gan stilistiem, gan patērētājiem.

 

Inovācijas

Uzņēmums nodrošina skaistumkopšanas nozari ar jaunākajām inovācijām plašam tirgum, izmantojot vairākas veiksmīgas produktu līnijas. Mēs arī sniedzam vislabāko izglītības atbalstu, lai labāk apkalpotu frizierus un viņu klientus.

Lai nodrošinātu nozares nākotni, Farouk Systems Inc. ir līderis ar vairāk nekā 500 CHI partneru skolām. CHI Lone Star koledžas - North Harris kosmetoloģijas skola Hjūstonā, Teksasā, ir ar vismodernākajām iekārtām, kas tiek izmantotas topošo matu stilistu apmācībai.

2016. gada novembrī Farouk Systems paziņo par kopuzņēmumu ar LG Household and Health Care, Ltd Dienvidkorejā. Šis kopuzņēmums radīs skaistumkopšanas nozarē jaunākās tehnoloģijas un sasniegumus. Tas izveidos ražošanas iekārtu Korejā, lai labāk apkalpotu izplatīšanas kanālus Āzijā.

Katrs uzņēmums apvienos savas zināšanas tehnoloģiju un produktu formulēšanā, lai sniegtu jaunas produkta koncepcijas. Farouk Systems izplatīs arī LG Household and Health Care ādas kopšanas zīmolus, izmantojot pasaules mēroga izplatīšanas kanālus profesionālo salonu nozarē.

FSI ir ilgstoša apņemšanās radīt un ražot labākos matu kopšanas līdzekļus un veidošanas rīkus, kas ir ekoloģiski draudzīgi un atbilst visaugstākajiem ētikas standartiem. Pašlaik uzņēmumā ir vairāk nekā 2000 darbinieku un produkti tiek  izplatīti visā ASV un vairāk nekā 144 valstīs visā pasaulē.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.