AF zelta konjaks 7/82 100ml

AF zelta konjaks 7/82 100ml

AF7/82
1-4
Profesionāļiem

 
Noturīga krēmveida matu krāsa bez amonjaka ar patentētu NSP kompleksu ZERO35 Color Ammonia Free. Krāsas satāvā ir sīkas pigmentu molekulas, kas dziļi iesūcas mata virsējā slānī un veido tur makro savienojumus, kā rezultātā izveidojas noturīga, piesātināta krāsa. 100% nokrāso sirmus matus. Balina matus līdz 4 toņu pakāpēm.
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Bez amonjaka matu krāsas
Sastāvdaļas
Bez amonjaka
Preces veids
Ķīmiskās matu krāsas

Emmebi-Italia radīšana bija neizbēgams un dabīgs posms radītāju un īpašnieku Adriano Vekki un Fabio Riči karjeras ceļā. Ķīmiķa un jau paaudzēs pieredzējuša friziera savienība, kuru zinātniskā interese un personiska tiekšanās pēc augstākās kvalitātes ekoloģiska produkta un komerciālas mērķtiecības, bija nolemta veiksmei jau pašā sākumā.

Saliedētā Emmebi-Italia komanda par savu misiju uzskata nepārtrauktu zinātnisko izstrādņu savienošanu ar skrupuloziem estētisko tendenču pētījumiem, saprotot, ka mūsdienīgs profesionālais skaistuma tirgus ne tikai pieprasa jauninājumus, bet tam ir nepieciešama arī gaumes izkopšana un pastāvīga apmācība.

Patreiz kompānijas Emmebi zīmols ir populārs vairāk nekā 30 pasaules valstīs.

Kompānijas īpašnieku veselais saprāts izpaužas arī tā, ka neskatoties uz plašajām ražošanas jaudām, viņi apzināti izvairās no globalizācijas efekta un zīmola devalvācijas, principiāli nepārceļot ražošanu uz Āziju vai Austrumeiropu, uzskatot, ka profesionālai kosmētikai ir svarīgi ‘’noturēt’’ kvalitāti, izvairoties no ‘’augstas’’ receptūras viltošanas. Veselīgs patriotisms izpaužas arī atbildīgā attieksmē pret Made in Italy, izvēloties nopietnu pieeju markas izplatīšanai ārzemēs. Tādēļ tik iepriecinoša ir Emmebi kompānijas ienākšana Latvijas tirgū.

Emmebi kompānijas asortiments ir ne tikai ļoti plašs, bet arī racionāls – nodrošina mērķa un kompleksu klienta apkalpošanu, produkti nedublējas ar dažādiem nosaukumiem.

Emmebi ir dinamiska un ambicioza kompānija, apbrīnojami māk izjust klienta vajadzības, pārsteidz ar ražošanas ātrumu un daudzajiem jauninājumiem, kā arī ar metodisku attieksmi pret meistaru, kas uzticas Emmebi, profesionālo izaugsmi.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.