JOICO Blonde life Violet - Quick Tone...

JOICO Blonde life Violet - Quick Tone Liqui-Crème Toner matu krāsa 74ml

098522
1-4
Profesionāļiem

 
5 minūtes vai mazāk! Tas ir viss, kas nepieciešams, lai iegūtu ātru un pasakainu blondu matu rezultātu ar Quick Tone Liqui-Crème toneriem - ātrs, jaudīgs veids, kā mainīt jūsu vizuālo tēlu uz izgaismotu izskatu. Formula, kas nesatur amonjaku, notur matus labākā stāvoklī - pat uz bojātiem, ar krāsu apstrādātiem vai balinātiem matiem. Maigi svaigs aromāts ar bergamotu, varavīksneni un sandalkoku. Sajaukšanas attiecība: 1: 1 ar 5 Volume LumiShine Oksidantu: Vislabāk uzklājams ar krāsu aplikatora pudeli. Sajaucot pudelē, vispirms pievienojiet oksidantu, pēc tam krāsu un labi sakratiet. Uzklājiet uz mitriem, žāvētiem ar dvieļiem vai pilnīgi žāvētiem matētiem (balinātiem) vai iepriekš krāsotiem matiem, kuriem nepieciešama tonizējoša atsvaidzināšana. Laiks: Apstrādājiet līdz 5 minūtēm uz matētiem matiem vai līdz tiek sasniegts vēlamais nokrāsa. Nelietojiet karstumu. Pēc krāsošanas: Rūpīgi izskalojiet. Uzklājiet Blonde Life balinošo šampūnu galvas ādai un labi iemasējiet, strādājot ar matu garumu. Rūpīgi izskalojiet, izspiežot lieko ūdeni. Uzklājiet Blonde Life balinošo balzamu; iemasējiet matos un atstājiet uz 5 minūtēm, pēc tam kārtīgi noskalojiet un nosusiniet matus ar dvieli. Izsmidziniet Blonde Life spreju visā matu garumā. Kā parasti, izmantojiet savus iecienītos Joico produktus. Lai iegūtu optimālus rezultātus, izmantojiet to kopā ar Joico Defy Damage ProSeries sistēmu.
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Aizsargājošs
Sastāvdaļas
Bez amonjaka
Kolekcijas
BLONDE LIFE
Preces veids
Matu krāsas balinošās
Tonējošās matu krāsas

Jau 30 gadus JOICO ir darbojies, lai Taviem matiem piedāvātu pašu labāko. JOICO nepiedāvā vienkārši lieliskus produktus, bet arī lieliskus risinājumus iedarbīgai matu kopšanai. JOICO produktu klāstā ir septiņas inovatīvas produktu sērijas, kas apvieno vairāk kā 50 produktu dažādiem matu tipiem.

Līdzās šampūniem un kondicionieriem JOICO piedāvā intensīvas kopšanas un veidošanas produktus, matu maskas, eļļas, lakas un visus citus iespējamos matu kopšanas produktus. Visi JOICO matu kopšanas līdzekļi satur Quadramine Complex™ un Bio-Advanced Peptide Complex™. Visu, kas nepieciešams Tavu matu kopšanai.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.