Majirel High Lift Neutral spēcīgi...

Majirel High Lift Neutral spēcīgi balinoša oksidējošā matu krāsa – izsmalcināta blondo toņu palete L'Oreal Professionnel Majirel

3474630691735
>5
Profesionāļiem

 
Majirel High Lift Īpaši balinoša oksidējošā matu krāsa. Optimāla neitralizācija. Īpaši vēsi un mirdzoši blondie toņi. Balina matus līdz 4,5 toņiem. Satur lonène G un Incell – kondicionējošas aktīvās sa sastāvdaļas, kas aizsargā un dziļi kopj matus visā to gammā. Padara matus mirdzošus un skaistus. UZMANĪBU! MATU KRĀSVIELĀS VAR IZRAISĪT SMAGU ALERĢISKU REAKCIJU, TADEĻ GAN JUMS. GAN JUSU KLIENTAM SVARĪGI IEVĒROT ŠOS DROŠĪBAS NORĀDĪJUMUS: • IZMANTOT PIEMĒROTUS VIENREIZĒJĀS LIETOŠANAS CIMDUS produkta sagatavošanas, uzklāšanas un izskalošanas laikā. • Izlasīt un ievērot lietošanas norādījumus.• Pagaidu melnās hennas tetovējumi var paaugstināt alerģijas risku. • Nekrāsot matus, ja: - jūsu klientam uz sejas ir izsitumi, galvas āda ir jutīga, kairināta vai bojāta; - jūsu klientam jebkad pēc matu krāsošanas ir bijusi alerģiska reakcija; - jūsu klientam agrāk bijusi alerģiska reakcija pret pagaidu melnās hennas tetovējumu. 48 STUNDAS PIRMS KATRĀS Šī PRODUKTA LIETOŠANAS REIZES JĀVEIC ĀDAS ALERĢIJAS TESTS (izlasīt un ievērot lietošanas instrukcijas norādījumus). - Nepieļaut produkta iekļūšanu acīs. Neizmantot produktu skropstu vai uzacu krāsošanai. - Ja produkts iekļūst acīs, nekavējoties tās rūpīgi izskalot. - Pēc krāsošanas matus rūpīgi izskalot. - Lai krāsotu matus pēc relaksācijas, ilgviļņu vai ķīmiskās taisnošanas procedūras, nogaidīt vismaz 2 nedēļas. - Neizmantot produktu, ja mati krāsoti ar hennu vai progresējošo krāsu. - Glabāt bērniem nepieejamā vietā Pirms lietošanas uzmanīgi izlasīt lietošanas instrukciju.
Tilpums
0-50ml
Preces veids
Matu krāsas balinošās
Ķīmiskās matu krāsas

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.