Matus spēcinošs papildlīdzeklis...

Matus spēcinošs papildlīdzeklis Powermix FORCE L'Oreal Professionnel Serie Expert Powermix INFORCER 150ml

30154223
1-4
Profesionāļiem

 

Paredzēts lietošanai kopā ar Powermix BASE.. PROFESIONĀLA KONCENTRĀCIJA. 1. Saspied pudelīti, lai nomērītu vienu dozu Powermix FORCE. 2. Iepildi to bļodiņā un, izmantojot otu vai lāpstiņu, sajauc to kopā ar tādu pašu dozu Powermix BASE. Tupini maisīt, kamēr masa iegūst vienmērīgu krēmveida tekstūru. 3. Ieklāj iegūto maisījumu izmazgātos, dvielī nosusinātos matos. Atstāj iedarboties līdz 5 min. 4. Izskalo. Ja līdzeklis nokļūst acīs, nekavējoties tās rūpīgi izskalo. LIETOŠANAS NORĀDĪJUMI: Lai nodrošinātu Powermix iedarbību, ieteicams to glabāt sausā un vēsā vietā, starp 17 ˚C un 28 ˚C. Ja telpas temperatūra pārsniedz 30 ˚C, maisījumam nepieciešams ilgāks laiks, lai tas sabiezētu, tāpēc ievieto maisījuma bļodiņu traukā ar aukstu ūdeni un turpini maisīt līdz masa kļūst viendabīga. Izmanto tīrus un sausus instrumentus (bļodiņu, otu, birstīti), lai izvairītos no maisījuma sajaukšanās ar iepriekš izmantoto formulu. Pirms lietošanas sakrati.

Tilpums
51-150ml
Īpašības
Barojošs
Matu galiņiem
Matu nogludināšanai
Matu tips/stāvoklis
Trausliem matiem

2017. gadā Serie Expert pāršķīra jaunu lappusi savā vēsturē ar jauniem pārveidotiem iepakojumiem, kas ir augstākas kvalitātes videi draudzīgāki!

“Mēs izmantojām iespēju uzlabot savu ietekmi uz vidi, izmantojot videi draudzīgākus iepakojumus, un tagad katru gadu tiek ietaupītas vairāk nekā 50 tonnas plastmasas.”

Tā kā katras sievietes mati ir unikāli, atšķirīgi pēc vairākiem kritērijiem: matu veida, iepriekšējās ārstēšanas un skaistumkopšanas rutīnas, Serie Expert var apmierināt katras personas dažādas vajadzības un vēlmes.

Konsultējieties ar savu stilistu, lai saņemtu padomu par perfektu matu kopšanas līdzekļiem tieši Jums!

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.