• -10%
CHI ENVIRO  - stipra matu laka, kura...

CHI ENVIRO - stipra matu laka, kura nenoslogo matus 296g

CHI6115
1-4
19,80 € 22,00 € -10%
PVN iekļauts
Time left

 
Ātri žustoša matu laka, normalas fiksācijas, ilgai noturībai. Izveido kustīgumu, tekstūru un apjomu. Lielisks priekš matu sakārtošanai un dažādu frizūru veidošanai ar fēnu, bagatināts ar zīda ekstraktiem, kas pieškir matiem spīdumu. Nenoslogo matus. Galvenās īpašības: Viegls Dažāds pielietojumā Saglaba frizūras elastību Bez parabēna un glutēna Lietošana: Vienmērīgi izsmidzināt uz matiem pēc frizūras izveides. Sastāvs: Alcohol Denat., Hydrofluorocarbon 152a, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Arctium Lappa Root Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Equisetum Hiemale Leaf/Stem Extract, Geranium Maculatum (Cranesbill) Extract, Hippophae Rhamnoides Extract, Humulus Lupulus (Hops) Extract, Juglans Nigra (Black Walnut) Shell Extract, Larrea Divaricata Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Symphytum Officinale Leaf Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Extract, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Yucca Schidigera Root Extract, Aminomethyl Propanol, C12-15 Alkyl Benzoate, Phenyl Trimethicone, Panthenol, Propylene Glycol, Aqua/Water/Eau, Fragrance (Parfum), Benzyl Benzoate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol.
Īpašības
Matu spīdumam
Pēc fiksācijas līmeņa
Dabīgai fiksācijai
Svars
251-500gr

CHI HAIRCARE ražo Farouk Systems, Inc., Hjūstonā bāzēta frizieru kompānija frizieriem. Mēs esam pazīstami ar augstas kvalitātes profesionālu matu kopšanas līdzekļu ražošanu ar nozares vadošajiem zīmoliem: SunGlitz®, CHI® un BioSilk®. Uzņēmumu 1986. gadā nodibināja frizieris Farouk Shami, kura misija ir nodrošināt profesionālo skaistumkopšanas nozari ar vismodernākajām amerikāņu tehnoloģijām, kuru pamatā ir “Izglītība, vide un inovācijas”.

Šami kungs ir 27 patentu īpašnieks, kas rada pasaulē pirmo matu krāsu bez amonjaka. Viņš arī bija pirmais, kas izmantoja zīda proteīnus, veidojot BioSilk zīda terapijas līniju. Doktors Šami izgudroja pirmo CHI keramikas matu tiasnotāju. Viņš ir pazīstams ar to, ka ar NASA tehnoloģiju revolucionē matu industriju, vienlaikus radot drošāku un veselīgāku darba vietu un vidi gan stilistiem, gan patērētājiem.

 

Inovācijas

Uzņēmums nodrošina skaistumkopšanas nozari ar jaunākajām inovācijām plašam tirgum, izmantojot vairākas veiksmīgas produktu līnijas. Mēs arī sniedzam vislabāko izglītības atbalstu, lai labāk apkalpotu frizierus un viņu klientus.

Lai nodrošinātu nozares nākotni, Farouk Systems Inc. ir līderis ar vairāk nekā 500 CHI partneru skolām. CHI Lone Star koledžas - North Harris kosmetoloģijas skola Hjūstonā, Teksasā, ir ar vismodernākajām iekārtām, kas tiek izmantotas topošo matu stilistu apmācībai.

2016. gada novembrī Farouk Systems paziņo par kopuzņēmumu ar LG Household and Health Care, Ltd Dienvidkorejā. Šis kopuzņēmums radīs skaistumkopšanas nozarē jaunākās tehnoloģijas un sasniegumus. Tas izveidos ražošanas iekārtu Korejā, lai labāk apkalpotu izplatīšanas kanālus Āzijā.

Katrs uzņēmums apvienos savas zināšanas tehnoloģiju un produktu formulēšanā, lai sniegtu jaunas produkta koncepcijas. Farouk Systems izplatīs arī LG Household and Health Care ādas kopšanas zīmolus, izmantojot pasaules mēroga izplatīšanas kanālus profesionālo salonu nozarē.

FSI ir ilgstoša apņemšanās radīt un ražot labākos matu kopšanas līdzekļus un veidošanas rīkus, kas ir ekoloģiski draudzīgi un atbilst visaugstākajiem ētikas standartiem. Pašlaik uzņēmumā ir vairāk nekā 2000 darbinieku un produkti tiek  izplatīti visā ASV un vairāk nekā 144 valstīs visā pasaulē.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.