Deep Brilliance dziļi mitrinoša un...

Deep Brilliance dziļi mitrinoša un atjaunojoša matu maska 237ml

CHIDBPM8
>5
24,00 €
PVN iekļauts

 
CHI Deep Brilliance matus barojoša maska sausiem un bojātiem matiem. Tā baro matus ar unikālu olīvu un monoi eļļas maisījumu. Intensīvi mitrinošs komplekss, kas bagātināts ar olbaltumvielām, ēteriskajām eļļām, augu ekstraktiem un vitamīniem, padarot matus mīkstākus, spēcīgākus un paklausīgākus. Nesatur sulfātus, parabēnus vai glutēnu. Galvenie ieguvumi: Augu eļļu un proteīnu trieciendeva dziļai bojātu matu atjaunošanai un stiprināšanai Mitrina un nogludina matu kutikulu, mati kļūst vijīgi un viegli veidojami Lietošana: Uzklājiet masku ar dvieli izsusinātos matos, sākot no matu vidus un beidzot ar matu galiņiem. Atstāt matos uz 3-5 minūtēm, tad noskalot ar ūdeni. Īpaši intesīvam efektam uzklāt matu masku, ietīt matus siltā dvielī un atstāt iedarboties uz 5 minūtēm. Pēc tam rūpīgi noskalot. Izteiksmīgākam rezultātam lietot kopā ar citiem CHI Deep Brilliance sērijas matu kopšanas līdzekļiem. Par CHI Deep Brilliance Olive & Monoi Oil līniju: nodrošina bagātīgu matu mitrināšanu, ko sniedz olīvu un Monoi eļļas (unikāls kokosriekstu eļļas un Taiti ziedu sajaukums) maisījums, kas palīdz nostiprināt un atjaunot sausus, novājinātus un ķīmiski apstrādatus matus. Novērš esošos un aizsargā pret turpmākiem bojājumiem. Sniedz izcilu matu mitrināšanu, vienlaikus nodrošinot veselīgu un paklausīgu matu stāvokli. Sastāvs: Aqua/Water/Eau, Myristyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Propanediol, Bisamino PEG/PPG-41/3 Aminoethyl PG-Propyl Dimethicone, Decyl Oleate, Tocopheryl (Vitamin E) Acetate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Cocos Nucifera Oil, Gardenia Taitensis Flower Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, Symphytum Officinale Leaf Extract, Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Salvia Sclarea (Clary) Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Symphytum Officinale Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Rosemarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Algae Extract, Hydrolyzed Silk, Trimethylsiloxyamodimethicone, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, PPG-1 Trideceth-6, Glycerin, Ceteareth-20, C11-15 Pareth-7, C12-16 Pareth-9, Trideceth-12, Polyquaternium-37, Caprylyl Glycol, Cetrimonium Chloride, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Panthenyl Hydroxypropyl Steardimonium Chloride, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Hexylene Glycol, Propylene Glycol, Glycolic Acid, Benzophenone-3, Fragrance (Parfum), Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Hydroxycitronellal, Limonene.
Tilpums
151-400ml
Īpašības
Barojošs
Stiprinošs
Tonizēšanai
Matu tips/stāvoklis
Bojātiem matiem
Sausiem matiem
Sastāvdaļas
Vitamīni

CHI HAIRCARE ražo Farouk Systems, Inc., Hjūstonā bāzēta frizieru kompānija frizieriem. Mēs esam pazīstami ar augstas kvalitātes profesionālu matu kopšanas līdzekļu ražošanu ar nozares vadošajiem zīmoliem: SunGlitz®, CHI® un BioSilk®. Uzņēmumu 1986. gadā nodibināja frizieris Farouk Shami, kura misija ir nodrošināt profesionālo skaistumkopšanas nozari ar vismodernākajām amerikāņu tehnoloģijām, kuru pamatā ir “Izglītība, vide un inovācijas”.

Šami kungs ir 27 patentu īpašnieks, kas rada pasaulē pirmo matu krāsu bez amonjaka. Viņš arī bija pirmais, kas izmantoja zīda proteīnus, veidojot BioSilk zīda terapijas līniju. Doktors Šami izgudroja pirmo CHI keramikas matu tiasnotāju. Viņš ir pazīstams ar to, ka ar NASA tehnoloģiju revolucionē matu industriju, vienlaikus radot drošāku un veselīgāku darba vietu un vidi gan stilistiem, gan patērētājiem.

 

Inovācijas

Uzņēmums nodrošina skaistumkopšanas nozari ar jaunākajām inovācijām plašam tirgum, izmantojot vairākas veiksmīgas produktu līnijas. Mēs arī sniedzam vislabāko izglītības atbalstu, lai labāk apkalpotu frizierus un viņu klientus.

Lai nodrošinātu nozares nākotni, Farouk Systems Inc. ir līderis ar vairāk nekā 500 CHI partneru skolām. CHI Lone Star koledžas - North Harris kosmetoloģijas skola Hjūstonā, Teksasā, ir ar vismodernākajām iekārtām, kas tiek izmantotas topošo matu stilistu apmācībai.

2016. gada novembrī Farouk Systems paziņo par kopuzņēmumu ar LG Household and Health Care, Ltd Dienvidkorejā. Šis kopuzņēmums radīs skaistumkopšanas nozarē jaunākās tehnoloģijas un sasniegumus. Tas izveidos ražošanas iekārtu Korejā, lai labāk apkalpotu izplatīšanas kanālus Āzijā.

Katrs uzņēmums apvienos savas zināšanas tehnoloģiju un produktu formulēšanā, lai sniegtu jaunas produkta koncepcijas. Farouk Systems izplatīs arī LG Household and Health Care ādas kopšanas zīmolus, izmantojot pasaules mēroga izplatīšanas kanālus profesionālo salonu nozarē.

FSI ir ilgstoša apņemšanās radīt un ražot labākos matu kopšanas līdzekļus un veidošanas rīkus, kas ir ekoloģiski draudzīgi un atbilst visaugstākajiem ētikas standartiem. Pašlaik uzņēmumā ir vairāk nekā 2000 darbinieku un produkti tiek  izplatīti visā ASV un vairāk nekā 144 valstīs visā pasaulē.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.