Wella Professionals ColorMotion+...

Wella Professionals ColorMotion+ maska 150ml

99240015902
1-4
24,94 €
PVN iekļauts

 

Wella Professionals ColorMotion + maska ​​intensīvai krāsotu matu atjaunošanai ar Wella Plex tehnoloģiju, kas palīdzēs dziļi atjaunot bojātās matu struktūras. Stiprina un padara matus spīdīgākus un paklausīgākus. Maska samazina brīvo radikāļu līmeni matos, kas izraisa krāsas izskalošanos un matu pavājināšanos. Palīdz atbrīvoties no metāla daļiņām, nodrošinot labāku krāsas atspoguļojumu, spīdumu.

Color Motion – krāsas aizsardzība līdz 8 nedēļām, labākā krāsotu matu kopšanas līnija lietošanai salonā un mājās. Tā apvieno labākās matu kopšanas tehnoloģijas: krāsas aizsardzību, mirdzošu spīdumu, stiprus matus.

Lietošana: Nelielu maskas daudzumu uzklāt uz tīriem, mitriem matiem, vienmērīgi izplatīt un atstāt uz 5 minūtēm. Pēc tam rūpīgi izskalot.

Tilpums
51-150ml
Īpašības
Aizsargājošs
Atsvaidzinošs
Matu krāsas pastiprināšanai
Matu spīdumam
Stiprinošs
Matu tips/stāvoklis
Krāsotiem un balinātiem matiem
Kolekcijas
COLOR MOTION

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.