Semi Di Lino RECONSTRUCTION...

Semi Di Lino RECONSTRUCTION atjaunojoša maska bojātiem vai balinātiem matiem, 50ml

PF018412
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
7,60 €
PVN iekļauts

 
Intensīva maska matu struktūras dziļai atjaunošanai. Maska atgriež matiem elastību, piepilda katru matu ar atjaunojošām vielām visā garumā, kondicionē un dziļi baro matus. Bojāti un trausli mati atgūst savu dabisku skaistumu. Sastāvā ir: – aktīvo komponentu komplekss Urban Defense Pro ar cukura makromolekulām matu aizsardzībai no apkārtējās vides kaitīgās iedarbības; – komplekss Shine Fix ar linsēklu ekstraktu matu spīdumam no saknēm līdz matu galiem; – komplekss Color Fix ar UV filtriem un antioksidantiem matu krāsas aizsardzībai; – komplekss Cortex Repair ar bambusa šķiedru ekstraktu matu atjaunošanai un matu elastības palielināšanai. Nesatur sulfātus, parabēnus, parafīnu, minerāleļļas. LIETOŠANA: pēc šampūna Reconstruction vienmērīgi uzklāt masku uz mitriem matiem visā matu garumā. Atstāt uz 5 minūtēm un pēc tam rūpīgi noskalot. Maska piemērota lietošanai kopā ar Pigments.
Tilpums
0-50ml
Īpašības
Ar UV aizsardzību
Atjaunojošs
Elastībai
Matu spīdumam
Matu tips/stāvoklis
Bojātiem matiem
Sastāvdaļas
Bez parabēniem
Bez sulfātiem (SLS-SLES)

ALFAPARF MILANO

Vienmēr priekšgalā! ALFAPARF MILANO tagad ir Itālijas vadošais zīmols profesionālo matu nozarē. Un vienmēr skatoties uz nākotni.

MUMS RŪP!

Esam šeit Jums un Jūsu matiem. Tas nav tikai par matu kopšanu, tas ir par nedalītu uzmanību matiem! Atklājiet matu patieso skaistumu ar ALFAPARF MILANO - neatkarīgi no jūsu matu veida. Un katra diena ir īstā.

Ideālā krāsa ir perfekts instruments, lai paustu īsto Jūs: ALFAPARF MILANO matu produkti palīdz Jums aptvert pārmaiņas un atklāt visas Jūsu personības šķautnes. Mēs atbalstām Jūsu izvēli visos toņos!

ALFAPARF MILANO frizierus vada vēlme dalīties savās kaislībās un iedvesmā. Mēs vēlamies paplašināt mūsu radošo profesionāļu kopienu un popularizēt skaistumkopšanas zinātību.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.