Maska vēsi blonda toņa uzturēšanai ar...

Maska vēsi blonda toņa uzturēšanai ar krāsas pigmentiem 200ml

99350045413
1-4
29,90 €
PVN iekļauts

 
Toneplex Pearl Blonde pērļu blonda maska ar violetiem pigmentiem un PROPLEX tehnoloģiju atsvaidzina vēsi blondus matus no 7 /, vidēja blonda, līdz 10 /, gaiši blondam tonim, atjaunojot matu saites. Jauna maskas formula. Salīdzinājumā ar pašreizējo formulu, tai ir cita krāsas pigmentu kombinācija. Attīra dabiski sirmu matu krāsu. Ar anti-dzeltena toņa korekciju sudrabaini zilas nokrāsas virzienā. Lietošana: Palielinātā krāsas pigmentu daudzuma dēļ izmantojiet cimdus, lai izvairītos no roku un galvas ādas nokrāsošanas. Iemasēt mitros matos un vienmērīgi izķemmēt, lai iegūtu vienmērīgu krāsas rezultātu. Atstāt līdz 10 minūtēm, pēc tam noskalot. Rezultāts ilgst līdz 6 mazgāšanas reizēm. Izmantot biežāk, lai iegūtu labākus rezultātus.
Tilpums
151-400ml
Īpašības
Atjaunojošs
Atsvaidzinošs
Matu krāsas noturībai
Matu tips/stāvoklis
Krāsotiem un balinātiem matiem

Mūsdienās Kadus Professional ir viens no uzticamākajiem starptautiskajiem zīmoliem, kas kā lielu vērtību piedāvā kvalitatīvus produktus, lai padarītu klientus laimīgus. Zīmola pastāvēšanas būtība ir neatkarības stiprināšana. Ar Kadus Professional jūs esat labās rokās.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.