Wella Professionals Invigo Color...

Wella Professionals Invigo Color Brilliance Coarse maska 150ml

81648816
1-4
22,13 €
PVN iekļauts

 

Wella Invigo Color Brilliance Coarse maska ir lielisks veids kā parūpēties par bieziem (rupjiem) krāsotiem matiem. Tā palīdz uzlabot matu virsmu un uzlabo krāsotu matu spožumu. Pateicoties Antioksidantu Vairoga tehnoloģijai (Antioxidant Shield Technology), tiek nodrošināts tūlītējs spīdums un ilgstoša krāsas aizsardzība, savukārt galvenā sastāvdaļa – Laima kaviārs – baro matus ar spēcīgu antioksidantu un vitamīnu maisījumu.

Formulā iekļautas varu kapsulējošās molekulas, kas palīdz uzturēt matu mirdzumu un piesātinājumu. Kondicionieris palīdz kontrolēt oksidācijas procesus pēc matu krāsošanas, ņemot palīgā histidīnu un vitamīnu E.

Lietošana: Uzklāt uz mitriem matiem, kas priekš izmazgāti ar Wella Invigo Color Brilliance šampūnu. Vienmērīgi izplatīt un atstāt uz 5-10 minūtēm. Rūpīgi izskalot.

Tilpums
51-150ml
Īpašības
Aizsargājošs
Matu krāsas pastiprināšanai
Matu tips/stāvoklis
Normāliem matiem
Kolekcijas
COLOR BRILLIANCE

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.