• -35%
ARTISAN Putas matiem elastīgam...

ARTISAN Putas matiem elastīgam stailingam SPUMIGLIA 250ml

1001314
>10
6,40 € 9,85 € -35%
PVN iekļauts

 
Putas matiem, ar ļoti stipru fiksāciju. Maksimālai kontrolei, kreatīvai un elastīgai fiksācijai. Lieliski piemērotas loku izcelšanai. Pasargā no mitruma un palīdz atbrīvoties no matu pūkošanās, padarot matus mirdzošus un enerģijas pilnus. Nepadara matus sausus un neuzkrājas tajos. Viegli izķemmējama. Produkts bagātīgi satur sojas proteīnu un saulespuķu sēklu ekstraktu. Lietošana: ieklājiet 3-4 dozas putu izmazgātos, ar dvieli nosusinātos matos. Izķemmējiet un ieveidojiet pēc Jūsu vēlmēm. Ieklājiet sausos matos, lai papildus fiksētu matu sakārtojumu.
Tilpums
151-400ml
Īpašības
Frizūras procesam
Lokām un sprogām
Veidošanai
Pēc fiksācijas līmeņa
Ļoti stipras fiksācijas
Kolekcijas
ARTISAN

Pēdējo gadu laikā mēs esam strādājuši pie tā, lai nodrošinātu jaunus produktus un risinājumus galvas ādas kopšanai un matu skaistumam. Mēs esam pētījuši un izstrādājuši vēl saudzējošākas produktu formulas, iekļaujot tajās vērtīgas, augstas kvalitātes izejvielas – iedarbīgas augu sastāvā esošās vielas un dabīgas aktīvās sastāvdaļas. Vienkāršiem vārdiem, mēs cenšamies izveidot vēl ciešāku saikni ar dabu, jo saprotam, ka bez tās nenovērtējamā ieguldījuma modernās kosmētikas zinātne neeksistētu. MĒS JŪTAMIES DABAS IEDVESMOTI. AUGSTAS KVALITĀTES PRODUKTI, RAŽOTI ITĀLIJĀ. BAGĀTĪGI SATUR DABAS, AKTĪVOS, ORGANISKOS EKSTRAKTUS UN AUGU EĻĻAS. MODERNA PĒTNIECĪBA UN KOSMĒTIKAS TEHNOLOĢIJAS.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.