Moroccanoil Mirdzošs spīdums 100ml

Moroccanoil Mirdzošs spīdums 100ml

MOS100ML
1-4
28,00 €
PVN iekļauts

 
Pievienojiet šo ideālo pēdējo soli jebkuram stilam, lai iegūtu skaistus, spīdīgus matus. Moroccanoil® Glimmer Shine ir gala rezultāta aerosols, kas piesaista un atstaro gaismu, piešķirot matiem krāšņu spīdumu. Ar matu argāna eļļu, vitamīniem un antioksidantiem bagātais matu sprejs rada neredzamu tīra, spoža spīduma plīvuru, kas palīdz aizsargāt matus no kaitīgiem vides elementiem, piemēram, saules, sālsūdens un hlora. Tas arī uzlabo krāsu un izceļ matus, kas skaisti atspoguļojas jebkurā gaismā. Nesatur alkohola. LIETOŠANA: Izsmidziniet Moroccanoil® Glimmer Shine apmēram 25cm no sausiem matiem. Pirms pieskaraties matiem vai ar tiem manipulējat, ļaujiet produktam 3–4 minūtes nožūt. Lai iegūtu labākos rezultātus, izmantojiet to kā pēdējo posmu pēc ieveidošanas. PADOMS: Matu birste ar Moroccanoil Glimmer Shine palīdz novērst statisku un frizūru. Atkārtota lietošana uzlabos šī produkta efektivitāti, īpaši bieziem vai rupjiem matiem. Lai pilnībā novērstu matu pūkošanos, izmantojiet Moroccanoil Frizz Control.
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Barojošs
Matu spīdumam
Vasarai ar saules (UV) filtru
Sastāvdaļas
Argana eļļa
Vitamīni
Preces veids
Spreji

Revolucionārs produkts

Tas, kas pirms desmit gadiem sākās kā viens revolucionārs produkts, kļūstot par jaunu kategoriju skaistumkopšanas industrijā, ir izaudzis par veselu matu un ķermeņa produktu līniju, kas piesātināta ar barojošo un antioksidantiem bagāto argana eļļu un ir tapis par atpazīstamu zīmola parakstu. Veltīts augstākās kvalitātes matu un ķermeņa produktu piegādei, Moroccanoil ir kļuvis par ikonisku skaistumkopšanas zīmolu. "Mēs esam saviļņoti, ka svinam desmit gadus ar eļļu saistītajām inovācijām, un šodien mūsu mērķis paliek nemainīgs - dot iespēju skaistām pārvērtībām un radīt produktus, kas iedvesmo uz pārliecību," saka līdzdibinātāja Karmena Tal.

Pamats visiem matu tipiem

Pirms desmit gadiem Moroccanoil nolēma izveidot piemērotu segumu visu matu kopšanai un frizēšanai. Mūsu firmas produkts, ārstēšana ar Moroccanoil, vairāk nekā desmit gadus ir kalpojis par perfektu pamatu miljoniem cilvēku visā pasaulē. Šī godalgotā formula, kas bagāta ar argana eļļu, piešķir matiem ilgstošu gludumu, veidošanas un kondicionēšanas priekšrocības, palielina vadāmību, paātrina žāvēšanas laiku un izceļ spīdumu.

Neaizmirstams un eksotisks, raksturīgais Moroccanoil aromāts ir ikonisks salikums, radot emocijas, uzbur relaksējošu pludmales atvaļinājuma ainu un sajūtu, ka atrodaties greznā SPA. Augsti novērtēts un patiesi atšķirīgs aromāts: pikanti dzintara aromāti saplūst ar saldiem ziediem, aizraujot neaizmirstamā jutekliskā ceļojumā ar nomierinošu un relaksējošu pieredzi.

 

Moroccanoil Body ™ ir Vidusjūras iedvesmota, grezna Moroccanoil ķermeņa kopšanas kolekcija. Atklājiet dažādas aromātu kolekcijas: Fragrance Originale, Fleur d'Oranger un Fleur de Rose. Ādas kopšanas līdzekļi ar antioksidantiem bagāto argana eļļu, minerālvielām un vitamīniem, kas paredzēti pīlingam, attīrīšanai un mitrināšanai, ieskaitot kopšanas līdzekļus, eļļas, roku krēmus, tīrīšanas līdzekļus un daudz ko citu.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.