OLIVIA Bamboo Suka matiem, bambusa,...
OLIVIA Bamboo Suka matiem, bambusa,...
OLIVIA Bamboo Suka matiem, bambusa, masāžas, M
OLIVIA Bamboo Suka matiem, bambusa, masāžas, M

OLIVIA Bamboo Suka matiem, bambusa, masāžas, M

ID1010
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
10,18 €
PVN iekļauts

 

Ovāla masāžas birstīte ar noapaļotiem koka sariem, nodrošina ērtu matu ķemmēšanu un maigu galvas ādas masāžu.

Izmērs
M
Tips / Forma
Noapaļoti gali
Materiāls
Bambuss

Mēs rūpīgi klausāmies mūsu klientu atsauksmes, kas izmanto mūsu instrumentus salonos visā pasaulē kopš vairāk nekā 50 gadiem. Mēs lepojamies, ka mēs atbalstīsim frizētavas, lai sasniegtu apdullināšanas rezultātus. Frizētavas gūst labumu, vieglāk apmierinot savus klientus, iegūstot pašapziņu un iegūstot atzinību, ko viņi pelna.

Frizētavas uzticas Olivia Garden, jo ​​mūsu augstas kvalitātes instrumenti ir ne tikai inovatīvi un uzticami, bet arī skaisti un individuāli, uzsverot friziera personību.

Mēs uzskatām, ka nekad nedrīkst būt ceļā starp friziera kā mākslinieka iztēli un rezultātu, ko varu sasniegt ar matiem. Šim nolūkam frizieris nevar pieņemt nekādus šķēršļus, piemēram, zemas kvalitātes produktu, kas neatbilst viņa spējām radīšanā.

Kad viņš izvēlas Olivia Garden rīku, viņam patīk iegūt un atbalstīt viņa aizraušanās ar skaistuma radīšanu katru dienu. Viņš iegūst profesionāļu profesionāļu instrumentu.

Pateicoties mūsu kaislīgajam darbam, mēs varam lepoties ar to, ka tik daudzi frizieru mākslinieki saka par savu Olivia Garden suku, bīdes vai aksesuāru: "Šis ir mans mīļākais rīks!"

Jums arī varētu patikt

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.