40 Vol 12 % oksidants Lisap krāsām un...

40 Vol 12 % oksidants Lisap krāsām un balinātājiem 1000ml

505420
1-4
Profesionāļiem

 
Krēmveida emulsija Lisap krāsām un balinātājiem. Satur zilas mikrogranulas, kas neitralizē dzelteno pigmentu balināšanas laikā.
Īpašības
Krēmveida

Sievietes skaistuma, unikālu stilu un tēlu daudzveidības meklējumi zīmolam Lisap vienmēr ir bijis must have.

Klasiskais sievietes stils un tēls laika gaitā ir piedzīvojis radikālas izmaiņas, nonākot līdz futūristiskas mūsdienu sievietes versijai. Vislabāk tas redzams mūsdienu masu medijos.

Fred La Pietra un Borselli ir divi cilvēki, kas pētījuši uzņēmuma komunikācijas stratēģijas attīstību gadu gaitā.

Inovācijas ir galvenais Lisap politikas elements. To pierāda progresīvās produktu formulas un ražošanas procesi. 45% savas produkcijas Lisap eksportē uz vairāk nekā 110 pasaules valstīm visos kontinentos. Globālie izaicinājumi un mainīgais tirgus pieprasījums liek kompānijai pastāvīgi strādāt pie jauniem produktiem un piedāvājumiem.

Lisap ir viens no nedaudzajiem zīmoliem matu kopšanas segmentā, kura augstos kvalitātes standartus visā ražošanas procesā apliecina starptautiskie sertifikāti ISO 9001:2008, UNI EN ISO 14001: 2004 un ECOCERT. 2014. gadā  Lisap saņēma arī AEO (Atzītā komersanta) sertifikātu.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.