PŪRING Krēmveida krāsu emulsija 40Vol...

PŪRING Krēmveida krāsu emulsija 40Vol (12%) 150ml

1027508
1-4
Profesionāļiem

 
Krēmveida oksidējošā emulsija Tutto Colors krāsām. Produkts ir bagātināts ar aizsargājošām, mīkstinošām un spīdumu piešķirošām sastāvdaļām, kuras padara krāsas jaukšanu vienkāršu. Uzklāšanas brīdī emulsija nenotek. Emulsija satur ūdeņraža peroksīdu (2.1%).
Tilpums
51-150ml
Preces veids
Emulsijas

Katrs produkts ir moderns un daudzpusīgs un ir piemērots radošu matu sakārtojumu veidošanai gan profesionāļiem, gan viņu klientiem. MySalon piešķir matiem jaunu izskatu, valdzinošu pieskārienu un kreatīvu sakārtojumu. Tuttocolors  - krāsošanas sistēmā ar 88 toņiem, kas papildināti ar augļskābes formulu. Lielisks un ilgi gaidošs risinājums profesionāļiem, kas ir meklējuši uzticamu produktu. Klientu mati izbaudīs noturīgu, piesātinātu matu krāsas saspēli, kas dziļi kondicionēs un mitrinās matus.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.