Oksidācijas emulsija permanentajai...

Oksidācijas emulsija permanentajai krāsai 3% 1000ml

81600472
1-4
Profesionāļiem

 
Oksidācijas emulsija ir īpaši paredzēta Kadus Professional permanentajām matu krāsām. Šis aktivizētājs strādā perfektā sinhronizācijā ar krāsām, pateicoties to formulai un sajaukšanas sastāvdaļām, kas nodrošina vienmērīgu matu krāsošanu. Lietošana: Sajauciet kopā ar matu krāsu proporcijā 1: 1 vai 1: 2, līdz izveidojas krēmīga konsistence. Viegli lietojams un uzklājams. Maigi kopj matus, novēršot bojājumus un trauslumu pēc matu krāsošanas.
Tilpums
851- un lielāks ml
Īpašības
Krēmveida
Preces veids
Emulsijas

Mūsdienās Kadus Professional ir viens no uzticamākajiem starptautiskajiem zīmoliem, kas kā lielu vērtību piedāvā kvalitatīvus produktus, lai padarītu klientus laimīgus. Zīmola pastāvēšanas būtība ir neatkarības stiprināšana. Ar Kadus Professional jūs esat labās rokās.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.