Blondes Unlimited oksidācijas...

Blondes Unlimited oksidācijas emulsija 12% 1000ml

81605031
1-4
Profesionāļiem

 
Blondes Unlimited oksidācijas emulsija 12%. Blondes Unlimited premium balināšanas sistēma paredzēta brīvo roku uzklāšanas tehnikām. Produkts darbojas kā sistēma: Creative Lightening Powder pulveris satur kaolīnu, porcelāna mālu, ko aktivizē īpašas Creative Developer aktivizētāja sastāvdaļas, lai samazinātu uzbriešanu. Šī progresīvā tehnoloģija nodrošina vieglu uzklāšanu un precīzu lietošanu, neizmantojot foliju. Mati tiek izbalināti precīzi un tikai produkta uzklāšanas vietās. Ļauj sasniegt ideālus un kontrolētus balināšanas rezultātus līdz 6 pakāpēm. Sistēmu izmanto tikai uz matiem un matu šķipsnām, nedrīkst lietot uz galvas ādas.
Tilpums
851- un lielāks ml
Īpašības
Krēmveida
Matu tips/stāvoklis
Blondiem matiem
Preces veids
Emulsijas

Mūsdienās Kadus Professional ir viens no uzticamākajiem starptautiskajiem zīmoliem, kas kā lielu vērtību piedāvā kvalitatīvus produktus, lai padarītu klientus laimīgus. Zīmola pastāvēšanas būtība ir neatkarības stiprināšana. Ar Kadus Professional jūs esat labās rokās.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.