SkinSystem BIO SUGAR Emulsija...
SkinSystem BIO SUGAR Emulsija...
SkinSystem BIO SUGAR Emulsija ķermenim pēc depilācijas 500ml
SkinSystem BIO SUGAR Emulsija ķermenim pēc depilācijas 500ml

SkinSystem BIO SUGAR Emulsija ķermenim pēc depilācijas 500ml

1010020137
>10
15,64 €
PVN iekļauts
Pasūti Skin System produktus:
- virs 50eur un saņem -10% atlaidi
- virs 100eur un saņem -20% atlaidi
- virs 150eur un saņem -25% atlaidi

 

Īpaša multivitamīnu emulsija, kas bagāta ar A un E vitamīnu. Atstāj ķermeņa ādu gludu, maigu,un tonizētu .  Palīdz atjaunot pareizo mitrināšanas līmeni, ātri iesūcās ādā. Lieto pēc vaksācijas procedūras, sniedz tūlītēju labsajūtu. Lieliski piemērots arī kā krēms pēc vannas visam ķermenim.

KĀ IZMANTOT:

Uzklājiet uz ādas emulsijas slāni un maigi iemasējiet, līdz tas pilnībā iesūcas. Tikai ārīgai lietošanai. Uzglabāt vēsā un sausā vietā.

SASTĀVDAĻAS:

Aqua, Ethylhexyl Stearate, Helianthus Annuus Seed Oil, Glyceryl Stearate, Cetyl Palmitate, Cetyl Alcohol, Glycerin, Phenoxyethanol, Myristyl Myristate, Ceteareth-20, Dimethicone, Parfum, Cetearyl Alcohol, Imidazolidinyl Urea, Ceteareth-12, Allantoin, Myristyl Laurate, Ethylhexyl Glycerin, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Sodium Dehydroacetate, Tocopherol, Disodium Edta, Benzyl Alcohol, Limonene, Linalool, Citral, Eugenol.

Tilpums
401-850ml
Īpašības
Atjaunojošs
Mitrinošs
Sastāvdaļas
Vitamīni
Kolekcijas
BIO SUGAR
Preces veids
Pēc depilācijas emulsijas | krēmi | balzāmi

Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Jums arī varētu patikt

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.