VOESH Komplekts rokām Vitamīns C...
VOESH Komplekts rokām Vitamīns C...
VOESH Komplekts rokām Vitamīns C Recharge, enerģizējošs, 3 līdzekļi
VOESH Komplekts rokām Vitamīns C Recharge, enerģizējošs, 3 līdzekļi

VOESH Komplekts rokām Vitamīns C Recharge, enerģizējošs, 3 līdzekļi

VMC127PGF
>10
5,90 €
PVN iekļauts

 

VOESH MANI IN A BOX 3 PAKĀPJU SPA MANIKĪRA PROCEDŪRAS KOMPLEKTS VITAMIN RECHARGE tā sastāvā ir vitamīni, kas piešķir ādai mirdzumu, kā arī lieliski mitrina un mīkstina. Tīra un higiēniska SPA manikīra procedūra, kas ir bagātināta ar  sastāvdaļām, lai roku ādai sniegtu nepieciešamās barības vielas. Produktiem ir atsvaidzinošs, uzmundrinošs rozā greipfrūta aromāts.

Komplektā ietilpst:

  • Cukura skrubis

  • Dubļu maska

  • Masāžas krēms

Nesatur parabēnus, minerāleļļas, sintētiskus sulfātus, glutēnu.  100% vegānisks produkts.

*

Kā izmantot:

1. solis: Cukura skrubis

Samitriniet ādu ar ūdeni un iemasējiet cukura skrubi uz rokām un apakšdelmiem, lai maigi nolobītu. Noslaukiet ar mitru dvieli vai rūpīgi noskalojiet ar remdenu ūdeni un nosusiniet ādu.

2. solis: Krēmveida maska

Uzklājiet krēmveida masku uz rokām un apakšdelmiem, lai noņemtu netīrumus no ādas, atslogotu poras un absorbētu lieko eļļu. Atstājiet to 3-5 minūtes. Noslaukiet ar mitru dvieli vai rūpīgi noskalojiet ar remdenu ūdeni un nosusiniet ādu.

3. solis: Masāžas sviests

Izklājiet masāžas sviestu uz rokām un apakšdelmiem un maigi iemasējiet, līdz tas pilnībā uzsūcas, lai nodrošinātu maksimālu mitrināšanu.

Īpašības
Barojošs
Mitrinošs
Sastāvdaļas
Bez parabēniem
Bez sulfātiem (SLS-SLES)
Pielietojums
Komplekti
Rokām
Kolekcijas
MANI IN A BOX

Vienkārši Skinsational

Vai esat gatavs piedzīvot visas jūtas? Mūsu plašajā spa procedūru kolekcijā rūpes par sevi tiek pārceltas uz nākamo līmeni. Padomājiet par greznām jūras sāls procedūrām un samtaini mīkstiem losjoniem; izlīdzinošus cukura skrubjus un zīdainus masāžas sviestus. Šīs patīkamās tekstūras jums liks gaidīt katru dienu, lai sasniegtu šo “Ahhh” mirkli.

Smaržas baudai

Pacilājošs citrons. Relaksējoša lavanda. Atsvaidzinošs mandarīns. Nomierinoša zaļā tēja. Mēs uzskatām, ka lieliska smarža ir neatņemama SPA pieredzes sastāvdaļa. Tās izraisa patīkamas atmiņas, ietekmējot mūsu pašsajūtu. Tāpēc visi SPA produkti tiek pilnveidoti ar gardām smaržām, kas paredzētas katram noskaņojumam. Jo katra diena ir atšķirīga.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.