VOESH Komplekts pēdām Jasmīns Soothe,...
VOESH Komplekts pēdām Jasmīns Soothe,...
VOESH Komplekts pēdām Jasmīns Soothe, nomierinošs, 4 līdzekļi
VOESH Komplekts pēdām Jasmīns Soothe, nomierinošs, 4 līdzekļi

VOESH Komplekts pēdām Jasmīns Soothe, nomierinošs, 4 līdzekļi

VPC208JSM
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
7,95 €
PVN iekļauts

 

VOESH PEDI IN A BOX  4 PAKĀPJU SPA PEDIKĪRA PROCEDŪRA JASMINE SOOTHE nomierina un attīra ādu, kā arī mitrina sausu, dehidrētu ādu. Tā smarža nomierina arī ķermeni un prātu. Smarža: Jasmīns. Tīra un higiēniska SPA pedikīra procedūra. Bagātināta ar sastāvdaļām, kas pēdu ādai sniedz nepieciešamās barības vielas. Komplektā ietilpst: Jūras sāls, Cukura, Dūņu maska, Masāžas krēms.

Nesatur parabēnus, minerāleļļas, sintētiskus sulfātus, glutēnu.

100% vegānisks produkts. 

*

Komplektā ietilpst:

  • Jūras sāls

  • Cukura skrubis

  • Dubļu maska

  • Masāžas krēms

Nesatur parabēnus, minerāleļļas, sintētiskus sulfātus, glutēnu.  100% vegānisks produkts.

*

Kā izmantot:

1. solis: Jūras sāls

Ielejiet siltā kāju vannā mērcētu jūras sāli un labi samaisiet. Iemērciet kājas 5-10 minūtes, lai detoksicētu un dezodorētu.

2. solis: Cukura skrubis

Masāžas cukura skrubi uz pēdām un apakšstilbiem, lai maigi nolobītu. Rūpīgi noskalojiet ar remdenu ūdeni. Viegli nosusiniet ar dvieli.

3. solis: Dubļu maska

Uzklājiet dubļu masku uz pēdām un apakšstilbiem, lai noņemtu netīrumus no ādas, atslogotu poras un absorbētu lieko eļļu. Atstājiet to uz 3-5 minūtēm, līdz tas izžūst. Noskalojiet ar remdenu ūdeni un nosusiniet ādu.

4. solis: Masāžas sviests

Izklājiet masāžas sviestu uz pēdām un apakšstilbiem un maigi iemasējiet, līdz tas pilnībā uzsūcas, lai nodrošinātu maksimālu mitrināšanu.

Īpašības
Dziļi attīrošs
Sastāvdaļas
Bez parabēniem
Bez sulfātiem (SLS-SLES)
Pielietojums
Komplekti
Kājām
Kolekcijas
PEDI IN A BOX

Vienkārši Skinsational

Vai esat gatavs piedzīvot visas jūtas? Mūsu plašajā spa procedūru kolekcijā rūpes par sevi tiek pārceltas uz nākamo līmeni. Padomājiet par greznām jūras sāls procedūrām un samtaini mīkstiem losjoniem; izlīdzinošus cukura skrubjus un zīdainus masāžas sviestus. Šīs patīkamās tekstūras jums liks gaidīt katru dienu, lai sasniegtu šo “Ahhh” mirkli.

Smaržas baudai

Pacilājošs citrons. Relaksējoša lavanda. Atsvaidzinošs mandarīns. Nomierinoša zaļā tēja. Mēs uzskatām, ka lieliska smarža ir neatņemama SPA pieredzes sastāvdaļa. Tās izraisa patīkamas atmiņas, ietekmējot mūsu pašsajūtu. Tāpēc visi SPA produkti tiek pilnveidoti ar gardām smaržām, kas paredzētas katram noskaņojumam. Jo katra diena ir atšķirīga.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.