Sintētiskās mākslīgās skropstas Star...
Sintētiskās mākslīgās skropstas Star...
Sintētiskās mākslīgās skropstas Star Look, 2gab.
Sintētiskās mākslīgās skropstas Star Look, 2gab.

Sintētiskās mākslīgās skropstas Star Look, 2gab.

0002804
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
5,95 €
PVN iekļauts

 

Mākslīgās skropstas uzreiz piešķirs Jums krāšņu izskatu neatkarīgi no tā, vai tās ir melnas vai krāsainas, plānas vai biezas. Tās tiek uzklātas izmantojot īpašu līmi, ko var viegli noņemt. Tas viss nodrošinās Jums neaizmirstamu izskatu!

Lietošana: 24 stundas pirms mākslīgo skropstu uzlikšanas, veiciet alerģijas testu jūsu delnas locītavas iekšpusē. Uzmanīgi noņemiet skropstas no paplātes, ja nepieciešams, apgrieziet garumu. Mākslīgajām skropstām nevajadzētu iet pāri jūsu pašu skropstu augšanas līnijas acu stūrīti. Uzklājiet speciālo mākslīgo skropstu līmi uz mākslīgo skropstu līnijas. Nekad neklājiet līmi tieši uz plakstiņa. Piespiediet mākslīgās skropstas uzmanīgi pie jūs pašu skropstu saknītēm cik vien cieši iespējams. Lai noņemtu mākslīgās skropstas, maigi pavelciet vienā maliņā, un lietojiet tīrīšanas losjonu, lai noņemtu līmes atliekas.

Komplekts: 1g līmes un pāris mākslīgo skropstu

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.