• -25%
SkinSystem Maska sejai,...
SkinSystem Maska sejai,...
SkinSystem Maska sejai, atjaunojoša-nogludinoša 10ml
SkinSystem Maska sejai, atjaunojoša-nogludinoša 10ml

SkinSystem Maska sejai, atjaunojoša-nogludinoša 10ml

1030020085
>10
7,72 € 10,29 € -25%
PVN iekļauts
Pasūti Skin System produktus:
- virs 50eur un saņem -10% atlaidi
- virs 100eur un saņem -20% atlaidi
- virs 150eur un saņem -25% atlaidi
Time left

 

Tūlītēja iedarbības skaistuma maska. Tas satur gliemežu gļotas augstā koncentrācijā un citas reģenerējošas un apgaismojošas vielas. Tas veic pilnīgu pretnovecošanās darbību. Tas padara ādu gludu, samtainu, kompaktu un atjaunotu.

 

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* GLIEMZE GĻEMA

Gliemežu gļotas Helix Aspersa ir vielu koncentrāts ar antioksidantu, barojošu un mitrinošu darbību. Augsta pienskābes, kolagēna, elastīna, glikolskābes, alantoīna, peptīdu, A un E vitamīna koncentrācija, kontrastē šūnu novecošanās, brīvo radikāļu kaitīgā iedarbība, samazina un/vai veido novecošanās pazīmes, piemēram, grumbuļu, nokarenu ādu un plankumus. mazāk acīmredzama. Tas atjauno epidermu, padarot to mīkstāku un elastīgāku. Tas attīra, tonizē un izgaismo.

* RUDUZPUĶU EKSTRAKTS

Īpaši bagāts ar flavonoīdiem un citiem antioksidantiem, tas neitralizē brīvo radikāļu kaitīgo ietekmi, palēninot audu deģenerāciju. Pretsārtumu mazinošs, nomierinošs un atslābinošs, stimulē mikrocirkulācijas funkcionalitāti, regulē kapilāru sieniņu caurlaidību un aizsardzību, novērš to trauslumu. Tādējādi tas ir derīgs palīglīdzeklis īpaši jutīgas kuperozes skartas ādas ārstēšanā

* ALANTOINS

Pamatmolekula dermas veselībai. Bagāts ar antioksidantiem, nomierinošām, mitrinošām un atjaunojošām vielām, tas aizsargā ādu no brīvo radikāļu kaitīgās agresijas, novēršot normālu ādas novecošanos. Tas to dziļi baro un stimulē tā fizioloģisko šūnu pašatjaunošanos, saglabājot to jaunu laika gaitā.

* ALVEJA

Alvejai, kas īpaši bagāta ar A B C E vitamīnu, minerālvielām un citām dermas veselībai būtiskām vielām, ir svarīga mitrinoša, atjaunojoša, antioksidanta un imūnstimulējoša iedarbība.

* HIALURONSKĀBE

Šajā īpašajā sastāvā hialuronskābe viegli uzsūcas saistaudos, atvieglojot reparatīvo un atjaunojošo procesu. Novietojoties amorfās matricas savienojošajā telpā agregāta tīklojumu veidā, kas spēj absorbēt un uzglabāt lielu skaitu ūdens molekulu, tas garantē jaunas ādas uzturēšanai nepieciešamo mitrināšanas, turgitātes, plastiskuma un viskozitātes pakāpi. Kā trieciena efekta molekula tā sablīvē audus, novēršot novecošanās pazīmes un novēršot šūnu bojājumus tieši no audu iekšpuses.

 

KĀ IZMANTOT:

Veiciet dziļu sejas tīrīšanu, pēc tam uzklājiet TNT masku, lai tā labi pielīp visās daļās. Turiet 10 minūtes. Pēc tam noņemiet audumu un viegli iemasējiet visus atlikumus. Vienreiz lietojams produkts. Tikai ārīgai lietošanai. Uzglabāt vēsā un sausā vietā.

Tilpums
0-50ml
Īpašības
Atjaunojošs
Pret novecošanos | Pret grumbu
Kolekcijas
Reticulum Complete Protocol
Preces veids
Gēlveida maskas
Sejas maskas, vienreizlietojamas

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.