CELLULA MADRE RESTRUCTURING...

CELLULA MADRE RESTRUCTURING MULTIPLIER atjaunojošs koncentrāts bojātiem matiem, 150ml

PF017778
1-4
Profesionāļiem

 
Atjaunojošs koncentrāts bojātiem matiem. Paredzēts lietošanai tikai kopā ar CELLULA MADRE Beauty Genesis eliksīru, lai iegūtu augstākās efektivitātes gēla emulsiju matu atjaunojošai procedūrai. Koncentrāts palīdz atjaunot matus, stiprinot tos un atgriežot matiem elastību. Nepadara matus smagus. Koncentrāta sastāvā: - Urban Defense Pro komplekss ar cukura makromolekulām, kas aizsargā matus no apkārtējās vides kaitīgās iedarbības. - Shine Fix komplekss ar linsēklu ekstraktu nodrošina spīdumu matiem no saknēm līdz matu galiem 24 stundās. - Color Fix komplekss ar UV filtru un sastāvā esošiem antioksidantiem nodrošina matu krāsas stabilitāti. - Cortex Repair komplekss ar bambusa šķiedru ekstraktu matu atjaunošanai un matu elastīguma palielināšanai. LIETOŠANA: sakratīt, ieliet 25 ml atjaunojoša koncentrāta plastmasas bļodā un sajaukt ar 1 Beauty Genesis eliksīra ampulas saturu. Maisīt līdz viendabīga gēla konsistences iegūšanai. Ar otiņu uzklāt gēlu uz izmazgātiem, ar dvieli nosusinātiem matiem. Vienmērīgi sadalīt visā matu garumā. Uzvilkt cepurīti un atstāt uz 15 minūtēm zem klimazona vai fēna. Pēc tam rūpīgi noskalot un veidot matus kā parasti.
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Atjaunojošs
Elastībai
Stiprinošs
Matu tips/stāvoklis
Bojātiem matiem

ALFAPARF MILANO

Vienmēr priekšgalā! ALFAPARF MILANO tagad ir Itālijas vadošais zīmols profesionālo matu nozarē. Un vienmēr skatoties uz nākotni.

MUMS RŪP!

Esam šeit Jums un Jūsu matiem. Tas nav tikai par matu kopšanu, tas ir par nedalītu uzmanību matiem! Atklājiet matu patieso skaistumu ar ALFAPARF MILANO - neatkarīgi no jūsu matu veida. Un katra diena ir īstā.

Ideālā krāsa ir perfekts instruments, lai paustu īsto Jūs: ALFAPARF MILANO matu produkti palīdz Jums aptvert pārmaiņas un atklāt visas Jūsu personības šķautnes. Mēs atbalstām Jūsu izvēli visos toņos!

ALFAPARF MILANO frizierus vada vēlme dalīties savās kaislībās un iedvesmā. Mēs vēlamies paplašināt mūsu radošo profesionāļu kopienu un popularizēt skaistumkopšanas zinātību.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.