• -10%
INDOLA šampūns krāsotiem matiem 1500ml

INDOLA šampūns krāsotiem matiem 1500ml

NHK3827
>5
36,41 € 40,45 € -10%
PVN iekļauts
Time left

 
Piesūcināts ar zīda kokonu proteīniem, attīrīšanas laikā ieskauj krāsu matos, nodrošinot līdz 90% krāsas noturību pat pēc 30 mazgāšanas reizēm. Formula ar pikseļu tehnoloģiju atjauno nevainojamu matu kvalitāti, nodrošinot krāsas spīdumu.
Tilpums
851- un lielāks ml
Īpašības
Atjaunojošs
Matu krāsas noturībai
Matu spīdumam
Matu tips/stāvoklis
Krāsotiem un balinātiem matiem

INDOLA

GUDRĀKI PRODUKTI: mēs piegādājam inovatīvas produktu formulas un frizieriem patiešām nepieciešamus darba instrumentus, piemēram, inovatīvo Color Transformer, kurš nekavējoties pārvērš lielāko daļu permanento krāsu daļēji permanentās, kā arī mūsu gudro kopšanas sēriju un veidošanas produktus, kas sadalīti vienkāršākās, viegli lietojamās 1, 2, 3 soļu sistēmās.

GUDRĀKI TĒLI: kolekcija, kuras pamatā ir ielu stils. Komerciālo blogeru iedvesmotas tendences salonā viegli atveidojamam ielu stila izskatam.

GUDRĀKS ATBALSTS: mūsu mājaslapa tiek nepārtraukti atjaunota un sniedz zināšanas, iedvesmu no profesionāļiem, video apmācības un moduļu izglītību visu diennakti, septiņas dienas nedēļā, lai palīdzētu frizieriem paplašināt savas zināšanas un biznesu.

GUDRĀKA IZGLĪTĪBA: mēs esam izstrādājuši digitālo EdYOUcation mācību sistēmu, kura ir pieejama visu diennakti, septiņas dienas nedēļā, sniedzot tūlītēju piekļuvi ekspertu padomiem un izglītībai.

Uzziniet, kā Indola ir iemantojusi šīs spējas, un kļūstiet par daļu no mūsu radošās sarunas mūsu mājaslapā. #SimplySmarter

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.