SkinSystem Eļļa sejai sinerģijas,...
SkinSystem Eļļa sejai sinerģijas,...
SkinSystem Eļļa sejai sinerģijas, Anti-age 30ml
SkinSystem Eļļa sejai sinerģijas, Anti-age 30ml

SkinSystem Eļļa sejai sinerģijas, Anti-age 30ml

1030020036
>5
18,00 €
PVN iekļauts
Pasūti Skin System produktus:
- virs 50eur un saņem -10% atlaidi
- virs 100eur un saņem -20% atlaidi
- virs 150eur un saņem -25% atlaidi

 

Īpaša pretnovecošanās sinerģija nobriedušai ādai. Augsti koncentrētās fitoterapeitiskās aktīvās sastāvdaļas aizsargā šūnu membrānas no brīvo radikāļu agresijas. Tie stimulē kolagēna un elastīna ražošanu, aktivizē mikrocirkulāciju, uzlabojot audu apgādi ar skābekli.

 

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* E VITAMĪNS

Tokoferols, antioksidants, pretradikāls, aizsargā šūnu membrānu lipīdus, ko uzbrūk piesārņojums, UV stari, dūmi, dabiska ādas novecošanās, tādējādi saglabājot kolagēnu nemainīgu, dermas atbalsta struktūru. Āda paliek tik tonizēta un elastīga, novēršot grumbu parādīšanos. Tā izteikti aizsargājošā darbība piešķir tai primāru lomu ādas novecošanās novēršanā.

* GARĀNA

Amazones auga Paullinia Cupana, ko sauc arī par "jaunības augļiem", augļi satur polifenola vielas ar stimulējošu un antioksidantu darbību. Jo īpaši tanīni iedarbojas uz ķermeņa šūnām pret novecošanos, savukārt kofeīns stimulē asinsriti, uzlabojot audu apgādi ar skābekli un kolagēna ražošanu un elastību. Zinātniskie pētījumi ir parādījuši, ka guarānas ekstrakti novērš ķermeņa tauku oksidēšanos, tādējādi novēršot brīvo radikāļu kaitīgo darbību, sniedzot ievērojamu labumu ādas veselībai.

* KOLAGĒNS

Pamatmolekula saistaudu veselībai. Tas nodrošina ādu ar svarīgu mitrināšanu, uzlabojot tās konusu un elastību.

* ŽEŅŠENS

Fitoestrogēni, kas atrodas žeņšeņa ekstraktā, stimulē fibroblastu veidošanos un palielina kolagēna ražošanu. Rezultāts ir tūlītējs pretgrumbu, nostiprinošs un atjaunojošs efekts. Ādas audi ir tonizējoši, elastīgi un atjaunoti.

 

KĀ IZMANTOT:

Var lietot tīrā veidā, nelielos daudzumos, maigi masējot seju, kaklu un dekoltē vai sajaucot ar citiem tās pašas Skin System profesionālās kosmētikas līnijas produktiem, lai uzlabotu efektivitāti.

Tilpums
0-50ml
Īpašības
Atjaunojošs
Pret novecošanos | Pret grumbu
Ādas elastībai
Sastāvdaļas
Kalogēns
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Preces veids
Eļļas

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.