INTENSIM Mitrinošs krēms nobriedušai...

INTENSIM Mitrinošs krēms nobriedušai ādai 250 ml

LCB127
1-4
Profesionāļiem
Time left

 
Intensīvi mitrinošs, atjaunininošs un barojošs pretgrumbu krēms visu tipu nobriedušai ādai. Sastāvā esošais ādas mitrinājumu regulējošais komplekss (jūras kolagēns, fruktoze, aminoskābes) apgādā ādu ar nepieciešamo mitrumu, uzlabo ādas spējas saglabāt ūdeni un atjauno epidermālo barjeru, samazinot mitruma zudumus. Āda atgūst elastību un tvirtumu. Intensīvā krēma iedarbība sniedz spēcīgu nobriedušu ādu atjauninošu efektu – izlīdzina, mitrina un remdē uzbudinājumu. Aktīvās sastāvdaļas: šķīstošais kolagēns 10%, hidrolizēts sojas proteīns, saldo mandeļu eļļa, tokoferilacetāts (vitamīns E), piridoksīns (vitamīns B6), poliozes. Lietošana: salonā lietot kā masāžas. Var kombinēt ar krēmu Aferligne super (stiingrinošs efekts), krēmu Hema (apsārtušas ādas gadījumā). Bez parabēniem.
Tilpums
151-400ml
Īpašības
Aizsargājošs
Atjaunojošs
Barojošs
Mitrinošs
Nakts
Pret novecošanos | Pret grumbu
Ādas elastībai
Sastāvdaļas
Bez parabēniem
Ādas tips
Jutīgai ādai
Sausai ādai
Visiem ādas tipiem
Preces veids
Krēmi

LCbio līnija galvenokārt paredzēta stresa un nelabvēlīgas apkārtējās vides ietekmētai ādai, kā arī dehidrētai ādai. Produkti efektīvi arī nobriedušas ādas kopšanai, jo nobriedušai ādai bieži nepieciešama papildus mitrināšana. Tā kā līnijā izmantoti tikai dabiski ingredienti, LCbio piemērota visu tipu ādai  arī ļoti jutīgai ādai.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.