HEMA Nomierinošs krēms uzbudinātai,...

HEMA Nomierinošs krēms uzbudinātai, apsārtušai ādai 250 ml

0050
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
Profesionāļiem
Time left

 

Speciāls krēms visu tipu ādai, paredzēts kuperozes un asinsvadu problēmu profilaksei un korekcijai. Ārstē ādu ar trausliem kapilāriem, kā arī nomierina plānu un jutīgu ādu. Kakao sviestam ir mīkstinoša, mitrinoša, dziedējoša un antialerģiska iedarbība. Kupuasu sviests lēni iesūcas ādā, nodrošinot ilgstošu bioloģiski aktīvu iedarbību, regulē lipīdu līdzsvaru un aktivitāti ādas virsējos slāņos. Kamēliju eļļa paaugstina ādas ragslāņa barjeras īpašības, uztur normālu ūdens līdzsvaru ādā, stimulē prokolagēna veidošanos un iedarbojas atjauninoši un tonizējoši, veicina grumbu veidošanās profilaksi un jau esošo grumbu izlīdzināšanos. Burvjlazdas ekstraktā esošajiem tanīniem ir savelkošas īpašības un antibakteriāla iedarbība, tie aizkavē iekaisumu rašanos. Rutīns (P vitamīns) veicina kapilāru sašaurināšanos un nostiprināšanos. Aktīvās sastāvdaļas: kamēliju eļļa, kupuasu sviests (4%), burvjlazdas ekstrakts, beta sitosterols, rūgtā apelsīna ēteriskā eļļa (petitgrain oil), kofeīns, gvajazulēns. Lietošana: lietot kā masāžas krēmu vai nobeiguma krēmu. Iesakām lietot šo krēmu arī kā masku – uzklāt plānu slānīti, paturēt 10 līdz 15 min, notīrīt ar salveti. Bez parabēniem.

Tilpums
151-400ml
Īpašības
24h
Aizsargājošs
Atjaunojošs
Liftingam
Mitrinošs
Pret novecošanos | Pret grumbu
Ādas mirdzumam
Sastāvdaļas
Bez parabēniem
Ādas tips
Jutīgai ādai
Kombinētai ādai
Kuperozai ādai
Sausai ādai
Visiem ādas tipiem
Preces veids
Krēmi

LCbio līnija galvenokārt paredzēta stresa un nelabvēlīgas apkārtējās vides ietekmētai ādai, kā arī dehidrētai ādai. Produkti efektīvi arī nobriedušas ādas kopšanai, jo nobriedušai ādai bieži nepieciešama papildus mitrināšana. Tā kā līnijā izmantoti tikai dabiski ingredienti, LCbio piemērota visu tipu ādai  arī ļoti jutīgai ādai.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.