MATINALE DOUCEUR Dienas krēms jutīgai...

MATINALE DOUCEUR Dienas krēms jutīgai ādai 150 ml

0193
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
Profesionāļiem

 

Vieglas konsistences dienas aizsargkrēms sausai, jutīgai, ar noslieci uz kuperozi un arī jaukta tipa ādai. Sastāvā barojošas, mitrinošas un pret UV stariem aizsargājošas sastāvdaļas (SPF 15). Šķīstošais kolagēns veido uz ādas aizsargplēvīti, mitrina, rada nelielu liftinga efektu. Āda iegūst vienmērīgu matētu spīdumu, sašaurinās poras, izlīdzinās sīkās grumbiņas. E vitamīns aktivizē šūnu elpošanu, normalizē ādas vielmaiņu, aizkavē epidermas lipīdu oksidāciju. Sniedz patīkamu komforta un svaiguma sajūtu. Aktīvās sastāvdaļas: šķīstošais kolagēns, tokoferilacetāts (vitamīns E), alantoīns, octylmethoxycinnamate - UV filtrs. Lietošana: lietot kā procedūras nobeiguma krēmu. Bez parabēniem.

Tilpums
51-150ml
Īpašības
Aizsargājošs
Ar UV aizsardzību
Barojošs
Dienas
Liftingam
Mitrinošs
Pret novecošanos | Pret grumbu
Ādas mirdzumam
Sastāvdaļas
Kalogēns
Ādas tips
Jutīgai ādai
Kombinētai ādai
Kuperozai ādai
Sausai ādai
Preces veids
Krēmi

LCbio līnija galvenokārt paredzēta stresa un nelabvēlīgas apkārtējās vides ietekmētai ādai, kā arī dehidrētai ādai. Produkti efektīvi arī nobriedušas ādas kopšanai, jo nobriedušai ādai bieži nepieciešama papildus mitrināšana. Tā kā līnijā izmantoti tikai dabiski ingredienti, LCbio piemērota visu tipu ādai  arī ļoti jutīgai ādai.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.