• -25%
SkinSystem Krēms sejai (čūsku...
SkinSystem Krēms sejai (čūsku...
SkinSystem Krēms sejai (čūsku peptīdi/vitamīni A,E) 250ml
SkinSystem Krēms sejai (čūsku peptīdi/vitamīni A,E) 250ml

SkinSystem Krēms sejai (čūsku peptīdi/vitamīni A,E) 250ml

1030020049
>5
28,45 € 37,93 € -25%
PVN iekļauts
Pasūti Skin System produktus:
- virs 50eur un saņem -10% atlaidi
- virs 100eur un saņem -20% atlaidi
- virs 150eur un saņem -25% atlaidi
Time left

 

Neparasts sejas krēms H24 ar spēcīgu mitrinošu un pretnovecošanās darbību. Inovatīvais kosmētikas palīgviela Syn-Ake atslābina un izstiepj sejas muskuļus, mazinot grumbu dziļumu dažos gadījumos. A un E vitamīnu sinerģija atjauno kolagēna un elastīna šūnu membrānas, nodrošinot ievērojamu audu hidratācijas pieaugumu un piešķirot dermai tonusu un elastību. Ieteicams sausas un jutīgas ādas kopšanai.

 

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* E VITAMĪNS

Tokoferols, svarīgs antioksidants, neitralizē brīvo radikāļu kaitīgo ietekmi. Šajā īpašajā sastāvā tas viegli tiek pārnests audos, tādējādi ātri nodrošinot barības vielu piegādi, kas nepieciešamas šūnu membrānu tauku aizsardzībai, palēninot fizioloģisko novecošanos.

* A VITAMĪNS

Retinols ir būtisks dermas savienojošās struktūras uzturēšanai un attīstībai. Tas stimulē šūnu reģenerāciju un kolagēna sintēzi, spēlējot svarīgu darbību, lai saglabātu ādas stingrību, un tikmēr veic svarīgu atjaunojošu darbību pret dehidrētiem un saplaisājušiem audiem.

* SYN-AKE

Tehnoloģiskās izcelsmes dermosmētikas aktīvā viela, kas iegūta no odzes sūkalām. Tas samazina muskuļu kontrakcijas, kas ir atbildīgas par sejas izteiksmēm, izlīdzina un novērš sejas izteiksmes līnijas un piešķir sejai kompaktāku un izteiktāku kontūru.

 

KĀ IZMANTOT:

Uzklājiet nelielu produkta daudzumu uz sejas, kakla un dekoltē zonas ar maigu masāžu, līdz tas pilnībā uzsūcas. Uzklājiet no rīta un vakarā.

Tilpums
151-400ml
Īpašības
Atjaunojošs
Dienas
Mitrinošs
Pret novecošanos | Pret grumbu
Tūlītējam efektam
Ādas tips
Sausai ādai
Preces veids
Krēmi

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.