• -25%
SkinSystem Maska sejai, anti-age...

SkinSystem Maska sejai, anti-age (ābola cilmes šūnas/šī sviests) 250ml

1030020035
>10
23,63 € 31,50 € -25%
PVN iekļauts
Pasūti Skin System produktus:
- virs 50eur un saņem -10% atlaidi
- virs 100eur un saņem -20% atlaidi
- virs 150eur un saņem -25% atlaidi
Time left

 

Attīroša maska ​​uz augu cilmes šūnu bāzes ar neparastām antioksidanta un pretnovecošanās īpašībām. Tas stimulē šūnu atjaunošanos, kolagēna un elastīna ražošanu. Spēcīgi atdzīvina, attīra, baro un detoksikē, piešķir ādai spīdumu un jaunību, pasargājot no ārējas agresijas. Indicēts nobriedušas ādas ārstēšanai.

 

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* ĀBOLU CILMAS ŠŪNAS

Ābolu “Malus Domestica” aktīvajām augu cilmes šūnām piemīt apbrīnojama spēja šūnu diferenciācijas procesā integrēties ar epidermas šūnām, ar kurām tās nonāk saskarē, palīdzot tām veikt svarīgo funkciju. Iekļūstot dermā, stimulē fibroblastus un aktivizē ādas pašatjaunošanās bioķīmiskos procesus. Tie stimulē kolagēna un elastīna ražošanu, izraisot reālu un svarīgu pretgrumbu un ādu atjaunojošu darbību.

* E VITAMĪNS

Tokoferols, svarīgs antioksidants, neitralizē brīvo radikāļu kaitīgo ietekmi. Šajā īpašajā sastāvā tas viegli tiek pārnests audos, tādējādi ātri nodrošinot barības vielu piegādi, kas nepieciešamas šūnu membrānu tauku aizsardzībai, palēninot fizioloģisko novecošanos.

* ŠĪ SVIESTS

Īpaši bagāta ar vitamīniem, tai ir barojoša un antioksidanta iedarbība. Tajā pašā laikā tas veido aizsargplēvi uz ādas, pasargājot to no ārējām ietekmēm, no aukstuma un dehidratācijas, padarot to mīkstu un elastīgu.

* FOSFOLIPĪDI

Bioloģiski saderīgas aktīvās sastāvdaļas, kas aizsargā šūnu, stimulējot tās pareizu darbību.

* ALANTOINS

Pamatmolekula saistaudu veselībai. Tam ir svarīga mitrinoša un atbalstoša iedarbība uz ādu, uzlabojot tonusu un elastību un tādējādi novēršot grumbu parādīšanos. Tas dziļi baro un stimulē tā fizioloģisko šūnu pašatjaunošanos, saglabājot to jaunu laika gaitā.

* BISABOLOLS

Pateicoties tā nomierinošajām īpašībām, tas ir īpaši piemērots jutīgai un maigai ādai. Faktiski tas novērš iekaisumu, apsārtumu un visa veida kairinājumus. Ieteicams arī ādas slimību, piemēram, atopiskā un seborejas dermatīta, ārstēšanai un ādas pigmentācijas traucējumu gadījumos, piemēram, saules lentigo, senils lentigo un melasma.

* CINKA OKSĪDS

Starp daudzajām cinka oksīda īpašībām ir izteikta nomierinoša un savelkoša iedarbība, kas īpaši paredzēta netīras ādas ārstēšanai.

 

KĀ IZMANTOT:

Vienmērīgi uzklājiet produktu uz sejas un kakla. Atstājiet iedarboties apmēram 10 minūtes, pēc tam turpiniet noņemšanu ar siltu ūdeni.

Tilpums
151-400ml
Īpašības
Atjaunojošs
Liftingam
Mitrinošs
Pret novecošanos | Pret grumbu
Tūlītējam efektam
Ādas tips
Visiem ādas tipiem

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.