Formējošs liftinga serums 200ml

Formējošs liftinga serums 200ml

FP1004
1-4
55,00 €
PVN iekļauts

 
Inovatīvās 21. gadsimta tehnoloģijas nodrošina augstu produkta efektivitāti. Jaunākie biotehnoloģiskie risinājumi ļāvuši no kafijas pupiņām iegūt augsti efektīvu četru antioksidantu kombināciju SVELTAM™. Tas samazina tūsku un nostiprina ādas elastību, praktiski novēršot tādas ādas novecošanās pazīmes kā grumbas un vieglas krunciņas, nespodru ādas krāsu, tumšus lokus un ādas noslīdējumus – elasticitātes zudumu -, aizsargā pret UV radītajiem ādas bojājumiem, labo tos, kā arī likvidē pietūkumu acu apvidū. Lietošana:Gelu ieteicams lietot anti–age sejas kopšanas procedūrās novājinātas un elastību zaudējušas ādas kopšanai. Ieteicams lietot pirms dažādām kosmētiskām masāžām, piemēram, mikrovaskulārās vai liftinga masāžas. Ideāls kosmētiskais līdzeklis, lai sagatavotu ādu kosmētiskām manipulācijām, kā arī rehabilitācijā pēc plastiskās ķirurģijas. Īpašās produkta sastāvdaļas nodrošina gelam augstu elektrovadītspēju, optimālu vides pH līmeni, kas ļauj to lietot elektroterapijā un skaņas terapijā, piemēram, tonizējošās procedūrās ar ultraskaņu, mikrostrāvām.
Tilpums
151-400ml
Īpašības
Atjaunojošs
Krēmi acīm pret tumšiem lokiem
Liftingam
Pret novecošanos | Pret grumbu
Ādas elastībai
Ādas mirdzumam
Sastāvdaļas
Ekoloģisks
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Pielietojums
Ultraskaņas procedūrām

Kosmētika kas radīta ar cieņu.

Drošos un efektīvos GMT BEAUTY produktus radījušas sievietes - skaistumkopšanas, medicīnas un zinātnes profesionāles, kuras ieguldot pūles jaunāko zinātniski tehnoloģisko atklājumu izpratnei un pielietojumam, gadu gaitā attīstījušas produktus, pārliecinoties par to iedarbību, efektivitāti un drošumu ikdienas darbā ar klientiem. GMT BEAUTY kosmētiku veido tīras un dabīgas sastāvdaļas, kas ir rūpīgi izvēlētas, pārbaudītas (produkti netiek testeti uz dzīvniekiem), ir drošas un nav alerģiskas.

GMT BEAUTY ir vairāk kā 20 gadu pieredze ādas kopšanas un estētiskās medicīnas jomā, jaunākie sasniegumi bioķīmijā un tehnoloģijās.

Rūpējieties par savu ādu ar GMT BEAUTY, un jautājiet savam kosmetologam par GMT BEAUTY profesionālajām procedūrām.

GMT BEAUTY - Viss, lai sniegtu jūsu ādai vislabāko!

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.