PERLE DE VIE Krēms ar ēzeļmātes pienu...

PERLE DE VIE Krēms ar ēzeļmātes pienu 150 ml

1314
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
Profesionāļiem
Time left

 
Atjaunojošs un antioksidējošs krēms ar bagātu bioaktīvo komponentu sastāvu. Aizsargā šūnu membrānas pret kaitīgo brīvo radikāļu ietekmi, palēnina ādas priekšlaicīgas novecošanās procesu. Krēms aktivizē epidermas barjeras funkcijas, izlīdzina grumbas, saglabā mitrumu, uzlabo ādas struktūru, izlīdzina ādas krāsu, nostiprina kapilāru sieniņas, palīdz saglabāt ādas elastību un tvirtumu. Krēmam ir nomierinoša iedarbība, noņem ādas apsārtumu un uzbudinājumu. Rekomendē lietot arī pēc pīlinga. Aktīvās sastāvdaļas: ēzeļmātes piens 10%, vīnogu sēkliņu ekstrakts, sojas glicīni un oksidoreduktāze, kamēliju eļļa, persiku kauliņu eļļa, šī sviests. Lietošana: lietot kā masāžas krēmu vai nobeiguma krēmu. Bez parabēniem.
Tilpums
51-150ml
Īpašības
24h
Aizsargājošs
Atjaunojošs
Liftingam
Mitrinošs
Pret novecošanos | Pret grumbu
Ādas elastībai
Sastāvdaļas
Bez parabēniem
Ādas tips
Jutīgai ādai
Kombinētai ādai
Kuperozai ādai
Sausai ādai
Visiem ādas tipiem
Preces veids
Krēmi

LCbio līnija galvenokārt paredzēta stresa un nelabvēlīgas apkārtējās vides ietekmētai ādai, kā arī dehidrētai ādai. Produkti efektīvi arī nobriedušas ādas kopšanai, jo nobriedušai ādai bieži nepieciešama papildus mitrināšana. Tā kā līnijā izmantoti tikai dabiski ingredienti, LCbio piemērota visu tipu ādai  arī ļoti jutīgai ādai.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.