SkinSystem Spilventiņi acīm,...
SkinSystem Spilventiņi acīm,...
SkinSystem Spilventiņi acīm, hidrogēla 5*2gb
SkinSystem Spilventiņi acīm, hidrogēla 5*2gb

SkinSystem Spilventiņi acīm, hidrogēla 5*2gb

1030020084
>10
33,43 €
PVN iekļauts
Pasūti Skin System produktus:
- virs 50eur un saņem -10% atlaidi
- virs 100eur un saņem -20% atlaidi
- virs 150eur un saņem -25% atlaidi

 

Īpaša Hydro-Gel Patch Mask acu kontūrai. Tas efektīvi samazina grumbu redzamību ap acīm, izlīdzina ādas graudainību un samazina maisiņus un tumšos lokus. Acu kontūra izskatās jaunāka un āda maiga un zīdaina. Plāksteri var uzklāt arī uz deguna-labiālo grumbu.

 

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* GLIKOLISKĀBE

Glikolskābe izlīdzina, mitrina un piešķir ādai mirdzumu, stimulējot un atvieglojot šūnu apriti un tādējādi novēršot ādas novecošanās ietekmi. Palīdz likvidēt pigmentētās šūnas, pakāpeniski notīrot ādas plankumus, vienojot krāsojumu. Tas aktivizē kolagēna un elastīna sintēzes fizioloģiskos mehānismus, dermas mugurkaulu, mitrinot un atjaunojot apstrādāto zonu, tādējādi veicinot ādas atjaunošanos. Tas stimulē asins mikrocirkulāciju, izvadot lieko šķidrumu un piesātinot audus, nogādājot ādas šūnās visas barība, kas viņiem nepieciešama, lai veiktu savu darbību.

* GLIEMZE GĻEMA

Gliemežu gļotas Helix Aspersa ir vielu koncentrāts ar antioksidantu, barojošu un mitrinošu darbību. Augsta kolagēna, elastīna, glikolskābes, alantoīna, A un E vitamīna koncentrācija neitralizē šūnu novecošanos, brīvo radikāļu kaitīgo ietekmi, samazina vai padarot mazāk pamanāmas novecošanās pazīmes, piemēram, grumbas un pēdas. Tas atjauno epidermu, padarot to mīkstāku un elastīgāku. Attīra, tonizē un izgaismo.

* DIRDZIŅA

Īpaši bagāta ar B vitamīnu, aminoskābēm, oligoelementiem, tanīniem un inulīnu, tai ir svarīga attīroša-detoksicējoša darbība, veicinot toksīnu izvadīšanu, dažādu organisma vielmaiņas reakciju atkritumus.

*TOKOFEROLS

Tokoferols uzlabo ādas virsmas stāvokli, darbojoties kā šūnu membrānās esošo tauku aizsargs un uzturot labu ādas ūdens bilanci. Tas stabilizē A vitamīnu un darbojas kā spēcīgs antioksidants, aizsargā ādu no kaitīgiem brīvajiem radikāļiem. Tam ir būtiska loma saules gaismas bojāto audu reģeneratīvo procesu veidošanā. Tam ir svarīga pretgrumbu iedarbība, kas novērš to parādīšanos un aizkavē priekšlaicīgu ādas novecošanās procesu. Piemērots arī jaunai ādai, pateicoties oksidatīvo procesu profilaktiskajai darbībai.

 

KĀ IZMANTOT:

Uzklājiet plāksteri uz tīras, sausas acu zonas ādas. Atstājiet vismaz 15/20 minūtes. Plāksteri var uzklāt arī uz deguna-labiālās grumbas. Paredzēts skropstu sabiezināšanas un pagarināšanas ārstēšanai, lai iegūtu skaistuma Eyes šoka efektu.

Tilpums
0-50ml
Īpašības
Atjaunojošs
Pret novecošanos | Pret grumbu
Ādas elastībai
Ādas mirdzumam
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Preces veids
Plāksnītes acīm

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.