• -35%
DEAR BEARD MAN`S RITUAL Krēms sejai...

DEAR BEARD MAN`S RITUAL Krēms sejai pret noguruma pazīmēm, aizsargājošs 50ml

1027255
>10
13,98 € 21,50 € -35%
PVN iekļauts

 
Atsvaidzinošs sejas krēms. Mitrina, uzlabo ādas elastību, pasargā no brīvo radikāļu ietekmes, nodrošina svaiguma un komforta sajūtu. Sastāvā – aminoskābes, hialuronskābe, antioksidanti un alvejas ekstrakts. Nepadara ādu taukainu. Paredzēts visiem ādas tipiem.
Tilpums
0-50ml
Īpašības
Atsvaidzinošs
Krēmveida
Mitrinošs
Pret novecošanos
Sastāvdaļas
Alveja
Hialuronskābe
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Pielietojums
Vīriešiem
Preces veids
Krēmi

Jaunas kopšanas tendences- skaistums, tīrība un līdzsvars katram stilam un raksturam. Izsmalcināta un mūsdienīga, mūžīga koncepcija, kas veidota no tīra prieka un labklājības vīrietim, kuram patīk rūpēties par sevi.

100% ražots Itālijā – Dear Beard ir pilnībā veidots, ražots un iepakots Itālijā. Šis zīmols pilnībā atspoguļo izcilās amatniecības tradīcijas, kas padara Itālijā ražotus produktus visā pasaulē pazīstamus.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.