SkinSystem DERMA’AGE Filleris sejai...
SkinSystem DERMA’AGE Filleris sejai...
SkinSystem DERMA’AGE Filleris sejai SOFT 10ml
SkinSystem DERMA’AGE Filleris sejai SOFT 10ml

SkinSystem DERMA’AGE Filleris sejai SOFT 10ml

1030020066
>10
43,07 €
PVN iekļauts
Pasūti Skin System produktus:
- virs 50eur un saņem -10% atlaidi
- virs 100eur un saņem -20% atlaidi
- virs 150eur un saņem -25% atlaidi

 

Piepildošs un apjomu palielinošs serums ar augstu iekļūšanu ādā, pamatojoties uz Voluform™, hialuronskābi, cilmes šūnām un tokoferolu. Tas iedarbojas uz ādas apjomu un tonusu, no jauna definējot sejas kontūru un aizpildot izteiksmes līnijas. Var izmantot arī ar diatermiskās apstrādes iekārtām.

 

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* E VITAMĪNS / TOKOFEROLS

Tam ir svarīga antioksidanta darbība, novēršot brīvo radikāļu kaitīgo ietekmi uz ādu. Aizsargā kolagēna struktūru un saglabā ādas elastību, tādējādi kontrastējot ar priekšlaicīgu novecošanos, ko izraisa saules staru oksidatīvā stresa, piesārņojuma un dūmu radītais stress. Tonis un elastība novērš grumbu parādīšanos, audu iztukšošanos un sejas kontūras izteiksmes zudumu.

* FITOCILMAS ŠŪNAS

Vīnogu ogu meristemātiskās-fito-cilmes šūnas ir īpaši bagātas ar polifenoliem. Stimulēt šūnu dabisko spēju atjaunoties un atjaunoties pēc oksidatīvā stresa izraisītiem bojājumiem.

* HIALURONSKĀBE

Ir viena no galvenajām saistaudu sastāvdaļām, piešķir ādai izturību un stingrību. Tas stimulē jauna kolagēna un elastīna ražošanu un atsauc lielu skaitu ūdens molekulu uz ādas šūnām, palielinot to kohēziju. Tādā veidā āda kļūst kompakta un stingra, un tiek samazinātas izteiksmes līnijas.

* SYN AKE

Peptīds, kas iegūts no rāpuļu indes, samazina sejas izteiksmes muskuļu kontrakcijas, atbrīvojot sejas izteiksmes līnijas, piemēram, botulīna toksīnu. Tas atslābina, atdzīvina, izgaismo un dziļi mitrina, atjaunojot epidermu. Lielisks sabiedrotais pret izsīkumu nodrošina tūlītēju tenzora efektu.

* VOLUFORM™

Neaizstājamā aminoskābe ar augstu ādas iespiešanās indeksu. Pazīstams ar savu spēju atbalstīt audu un ādas pamata proteīnu atjaunošanos. Tas iedarbojas tieši uz šūnu, kas garantē ādas apjomu un tonusu, stiprinot fibroblastus un uzlabojot to kontrakcijas spēku. VOLUFORM™ ir dabiska alternatīva lipofillingam, jo ​​tai ir iespēja aizpildīt grumbas un pārveidot vaigu apjomu, radot dabisku liftinga efektu.

 

KĀ IZMANTOT:

Uzklājiet nelielu produkta daudzumu uz apstrādājamās vietas un ļaujiet tai iesūkties ar maigu masāžu. Ar aprīkojumu diatermiskai apstrādei: uzklājiet nelielu produkta daudzumu uz apstrādājamās vietas un strādājiet ar rokturi.

Tilpums
0-50ml
Īpašības
Liftingam
Pret novecošanos | Pret grumbu
Sastāvdaļas
Hialuronskābe
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Kolekcijas
DERMA’AGE

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.