SkinSystem Serums sejas mirdzumam 30ml

SkinSystem Serums sejas mirdzumam 30ml

1030020110
1-4
39,54 €
PVN iekļauts
Pasūti Skin System produktus:
- virs 50eur un saņem -10% atlaidi
- virs 100eur un saņem -20% atlaidi
- virs 150eur un saņem -25% atlaidi

 

Lielisks serums, kas piešķir sejai kompaktu, vienmērīgu un mirdzošu sejas krāsu. Tas uzlabo ādas tekstūru un novērš nepilnības, piemēram, pūtītes rētas, grumbas un plankumus. Tas atjauno ādu un aizsargā to no brīvo radikāļu kaitīgās ietekmes. Ideāli piemērots visiem ādas tipiem.

 

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* GLIKOLISKĀBE

Glikolskābe padara ādu mirdzošāku, izsmalcina graudainību un cīnās ar daudzām nepilnībām, piemēram, pūtītes grumbām un plankumiem. Tas atjauno ādu un padara to mirdzošu un kompaktāku. Ideāli piemērots visiem ādas tipiem. Starp alfa hidroksīda skābēm tai ir vislielākā epidermas reģenerējošā iedarbība, piešķirot ādai gaišāku un gludāku izskatu, kā arī viendabīgāku sejas krāsu un plānāku graudu. Mitrinošs, izlīdzinošs un pīlings, tas izlīdzina rētas, piemēram, pinnes, un cīnās ar hiperpigmentāciju saules plankumu vai ģenētiskas noslieces dēļ. Tas mazina grumbas un novecošanās pazīmes. Sastāv no niecīgām molekulām, kas ir mazākā no visām pīlinga skābēm, tā spēj lieliski iekļūt ādā, saraujot saites starp radzenes slāņa šūnām, tādējādi likvidējot atmirušās un bojātās šūnas, kas ir atbildīgas par nogurušo un blāvu ādas izskatu. Tas stimulē fibroblastu un bazālo šūnu darbību to dabiskās aktivitātes izpildē.

* AKTĪVĀ BALTA

Patentēts jaunākās paaudzes aktīvais līdzeklis, tam ir redzams izgaismojošs un izgaismojošs efekts, pateicoties tā spējai samazināt melanoģenēzi, procesu, kas ir atbildīgs par melanīna veidošanos, izmantojot tirozināzes aktivitāti melanocītos un kavē melanosomu nobriešanu. Tas uzlabo ādas krāsu, samazinot tumšo plankumu parādīšanos un samazinot hiperpigmentētās zonas.

* KURMIKA

Dabisks antioksidants un pretiekaisuma līdzeklis, kas padara ādu gaišāku, palīdzot tai atjaunoties un iegūt labāku izskatu. Tas iedarbojas uz sejas krāsu un akcentē iedegumu. Pastāvīgi lietojot, tas mīkstina epidermu un novērš tonusa un elastības zudumu. Tas stimulē asinsriti, tādējādi mazinot noguruma pazīmes, kas uzkrājas īpaši ap acīm. Tas regulē sebuma veidošanos, novēršot pūtīšu parādīšanos un citu ādas nepilnību veidošanos. Dziļi mitrina audus un atdzīvina ādu, aizsargājot to no kaitīgiem faktoriem. Palēnina un pasargā ādu no priekšlaicīgas novecošanās pārmērīgas saules iedarbības vai pārmērīgas brīvo radikāļu uzkrāšanās dēļ. Redzami samazina grumbas un novecošanās pazīmes, atbrīvojot pat tumšos plankumus. Veic pretiekaisuma darbību, padarot to ideāli piemērotu ekzēmas, psoriāzes rosacejas ārstēšanai. Tas bloķē līdzekli, kas izraisa iekaisumu un pārmērīgu NF-KB proteīna veidošanos, ko aktivizē dažādi stimuli, piemēram, stress, brīvie radikāļi un ultravioletie stari.

* KARALISKĀ ŽELEJA

Tam ir svarīgas pretiekaisuma īpašības, padarot to ideāli piemērotu pūtīšu un rosacejas ārstēšanai. Noņem apsārtumu un iekaisumu, uzlabojot asinsriti. Bagāts ar antioksidantiem, tas neitralizē brīvo radikāļu deģeneratīvo darbību, kas, domājams, ir galvenais ādas novecošanās cēlonis. Lietojot zonā ap acīm, tas padara kapilārus mazāk pamanāmus. Tas novērš šķidruma stagnāciju, ievērojami samazinot tūsku, ko izraisa kaitinoši maisiņi zem acīm. Tas aizsargā ādu no bojājumiem, ko izraisa pārmērīga UV staru iedarbība.

* KOLAS EKSTRAKTS

Tas stimulē epidermas šūnu vielmaiņu, veicina kolagēna sintēzi, uzlabo ādas mitrināšanu un elastību, novēršot ādas novecošanos. Normalizē tauku sekrēciju, novēršot neizskatīgu urbumu un citu ādas nepilnību parādīšanos. Bagāts ar polifenoliem, tas veic svarīgu antioksidantu darbību, kas spēj neitralizēt brīvo radikāļu kaitīgo ietekmi. Tas samazina melanīna sintēzi, samazinot tirozināzes ziņojuma RNS transkripciju, tādējādi veicinot ādu izgaismojošu darbību.

* GARĀNA

Bagāts ar polifenoliem, tas veic svarīgu stimulējošu un antioksidantu darbību. Jo īpaši tanīni iedarbojas uz šūnām pret novecošanos, savukārt kofeīns stimulē asinsriti, uzlabojot audu apgādi ar skābekli un kolagēna un elastīna ražošanu.

 

KĀ IZMANTOT:

Šoka terapija: uzklājiet katru vakaru uz attīrītas un sausas ādas pirms SkinSystem Radiance Perfect Skin Cream / Nutri Age Cream / Ultra Filling Cream vai Restoring Night Face Mask uz mēnesi. Apkope: samaziniet lietojumu skaitu līdz divām / trīs reizēm nedēļā. Lietojot dienas laikā, iesakām lietot krēmu ar vismaz SPF 30.

Tilpums
0-50ml
Īpašības
Aizsargājošs
Atjaunojošs
Pret novecošanos | Pret grumbu
Ādas tips
Visiem ādas tipiem

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.